Contact
Naam
Schilderwerken Gevers Paul
Adres
Steenweg op Gierle 259/A
Plaats
Turnhout
Provincie
Antwerpen
Social Media

Schilderwerken Gevers Paul in Turnhout, voor buitenschilderwerken en schilderwerken in uw interieur in regio Antwerpen

Zoekt u een vakman voor al uw schilderwerken in regio Antwerpen? Bel dan snel met Schilderwerken Gevers Paul in Turnhout. Als binnenhuisschilder zorgt hij voor een frisse look in huis, komt uw plafond schilderen en maakt, indien gewenst gebruik van speciale schildertechnieken op uw muren. Naast interieurschilder, is Gevers Paul ook inzetbaar voor uw buitenschilderwerken. Uw gevel schilderen, aluminium lakwerken verzorgen en spuitwerken; alles is mogelijk en bespreekbaar. Naast lakwerken kunt u ons ook inschakelen als onderhoudsschilder. Kortom, voor een specialist op het gebied van schilderwerken, gaat u naar Schilderwerken Gevers Paul.

De noodzaak van buitenschilderwerken in Turnhout

Beschikt uw woning over houten deuren en kozijnen? Dan krijgt de verflaag flink wat te verduren. Vuil en vocht kunnen zich ophopen en vastzetten in de naden en kieren, waardoor uw schilderwerk gaat afbladderen en het houtwerk op termijn wordt aangetast. Om houtrot te voorkomen, komen wij graag bij u langs voor een eerste inspectie. Hierna bespreken we met u de staat van het onderhoud en zorgen er voor dat alles weer strak in de lak komt te staan. Een onderhoudscontract behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zo ziet uw woning er direct weer stralend uit.

Ook voor aluminium lakwerken

Wanneer u gekozen heeft voor onderhoudsvrije aluminium tuinmeubels, kozijnen en deuren, kunnen wij deze voor in elke gewenste kleur lakken, passend bij de sfeer en stijl van uw woning. Hierbij bekijken we eerst of het aluminium gemoffeld of geanodiseerd is, waarna we op een efficiënte en nauwkeurige manier uw aluminium van de gewenste kleur voorzien. Omdat wij altijd werken met kwalitatief hoogwaardige materialen, geniet u van een duurzaam resultaat waar u nog lang plezier aan beleeft.

Voor een allround schilder in regio Antwerpen

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerken, garanderen wij een excellent eindresultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit bent en doen er alles aan uw verwachting te overtreffen. Of het nu het schilderen van een trap betreft, of uw complete woning; u kunt ons overal voor uitnodigen. Wij bieden onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Binnenhuisschilder
  • Buitenschilderwerken
  • Interieurschilder
  • Gevel schilderen
  • Plafond schilderen
  • Lakwerken
  • Aluminium lakwerken
  • Onderhoudsschilder
  • Spuitwerken
  • Schildertechnieken

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Buitenschilderwerken Turnhout, Antwerpen

Trefwoord
Binnenhuisschilder, Buitenschilderwerken, Interieurschilder, Gevel schilderen, Plafond schilderen, Lakwerken, Aluminium lakwerken, Onderhoudsschilder, Spuitwerken, Schildertechnieken
Rubriek
Wanden en Plafonds, Gyprocwerken, Schilderwerken, Decoratiewerken, Schilder
Openingstijden
Ma 08:00 - 18:00
Di 08:00 - 18:00
Wo 08:00 - 18:00
Do 08:00 - 18:00
Vr 08:00 - 18:00
Za 09:00 - 14:00
Zo gesloten
Contact