Contact
Naam
Open MRI Zen
Adres
Nieuwstraat 56A
Plaats
Sluis
Provincie
West Vlaanderen
Telefoon
E-mail

Social Media

Open MRI Zen in sluis, voor onderzoeken in een ontspannen sfeer

Heeft u een MRI onderzoek of een echo onderzoek nodig? Open MRI Zen biedt MRI en echografie aan op aanvraag van zorgaanbieders in heel Nederland en België. Dit diagnostisch centrum beschikt over verschillende MRI scanners, zodat het team de optimale zorg aan kan bieden. Zo verzorgt Open MRI Zen MRI onderzoeken voor claustrofobische patiënten en MRI onderzoeken voor zwaarlijvige patiënten. Daarnaast bieden ze MRI onderzoek met open systeem, maar ook met gesloten systeem, zodat elke patiënt een fijne ervaring kan hebben. Door de vlotte en goede service is MRI zonder wachttijd mogelijk. Neem gerust contact op. 

onthaal.jpg - Open MRI  Zen, Sluis

MRI-scanners in Sluis

Het centrum is uniek in de Benelux, doordat het zowel over een open als gesloten MRI scanner beschikt. In de open MRI-scanner komt de patiënt in een open scanveld te liggen. De zijkanten zijn volledig open en de patiënt komt niet in een tunnel te liggen. Zo behoudt de patiënt overzicht op de omgeving. Dit zorgt ervoor dat deze scanner erg geschikt is voor het scannen van claustrofobische patiënten en kleine kinderen zonder anesthesie. Open MRI Zen beschikt ook over een gesloten MRI-scanner met een extra brede tunnel. Bij deze scanner heeft de patiënt meer ruimte en is het geluid aanzienlijk minder dan een doorsnee MRI-scanner. Beide scanners zijn geschikt voor zwaarlijvigen of patiënten met claustrofobie.

Service en kwaliteit

Open MRI Zen staat voor snelle service en topkwaliteit. U kunt bij dit diagnostisch centrum vaak binnen een week terecht. Op expliciete aanvraag kunt u zelfs binnen een dag terecht voor een onderzoek. U wordt ontvangen in een ontspannen huiselijke sfeer, zodat het onderzoek zo comfortabel mogelijk en zonder stress kan verlopen. Claustrofobische patiënten worden intensief begeleid door een medewerker. Het is erg belangrijk voor Open MRI Zen dat deze patiënten zich geheel op hun gemak voelen. Bij deze patiënten mag er dan ook een begeleider aan zijn of haar zijde blijven tijdens het onderzoek. 

Diensten Open MRI Zen

Bij Open MRI Zen staan veiligheid, kwaliteit en privacy hoog in het vaandel. U kunt voor verschillende onderzoeken terecht. U kunt onder andere terecht voor:

  • MRI onderzoek
  • MRI onderzoek voor claustrofobische patiënten
  • MRI onderzoek voor zwaarlijvigen
  • echo onderzoek

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. U kunt rekenen op snelle service en geen wachttijden.

echo.jpg - Open MRI Zen, Sluis

Trefwoord
MRI onderzoek, MRI onderzoeken voor claustrofobische patiënten, MRI onderzoeken voor zwaarlijvige patiënten, Echo onderzoek, Echografie, MRI onderzoek met open systeem, Diagnostisch centrum, MRI zonder wachttijd
Rubriek
Laboratoria (Medische), Radiologie
Openingstijden
Ma 08.30 - 17.30
Di 08.30 - 17.30
Wo 08.30 - 17.30
Do 08.30 - 17.30
Vr 08.30 - 17.30
Za gesloten
Zo gesloten
Contact