Contact
Naam
Chauffage Hamzi Services
Adres
Jozef Wautersplein 14
Plaats
Boom
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Chauffage Hamzi Services uit Boom voor al uw dakwerken en loodgieterij

Schakel de diensten van Chauffage Hamzi Services in wanneer u op zoek bent naar een vakbekwame loodgieter of dakdekker. U kunt rekenen op een efficiënte aanpak waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Door de jarenlange ervaring van Chauffage Hamzi Services en de juiste scholing kunt u rekenen op kwaliteit. Het bedrijf biedt een breed aanbod aan diensten, waaronder dakwerken en roofing, sanitair, depannage, onderhoud van ketels, badkamer renovatie, werken aan elektriciteit en ontstoppingen. Hamzi is zowel erkend loodgieter als tegelzetter: van alle markten thuis, voor een prachtig resultaat. 

Brede dienstverlening

Bij Chauffage Hamzi Services uit Boom kunt u rekenen op een brede dienstverlening in de ruime regio van Boom. U kunt onder andere terecht voor:

  • Verwarming
  • Dakwerken en roofing
  • Sanitair
  • Depannage
  • Onderhoud van ketels
  • Badkamer renovatie
  • Allerhande elektriciteit
  • Ontstoppingen

Voor een prachtige badkamer renovatie

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer? Staat een renovatie op de planning? Schakel dan Chauffage Hamzi Services in voor een badkamer renovatie op maat. De loodgieter heeft ruime ervaring en zorgt voor een strakke afwerking. Allereerst gaat hij met u in gesprek om helder te krijgen wat precies uw wensen en noden zijn voor uw badkamer. Ook tijdens de uitvoering houdt hij open communicatie met u. Chauffage Hamzi Services gaat altijd aan de slag met de beste materialen voor sanitair. Uw badkamer zal een tijdloze uitstraling krijgen waar u nog lange tijd van kunt genieten. 

Ook voor degelijke dakwerken en roofing

Chauffauge Hamzi Services gaat ook graag voor u het dak op. Bij dakwerken en roofing kunt u rekenen op degelijk materiaal en een prachtige afwerking. Zo krijgt u een fraai aanzicht van uw exterieur. Ook worden steeds duurzame materialen gekozen, zodat u weer geruime tijd vooruit komt. Bij Chauffage Hamzi kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, klantvriendelijkheid en service. Van verwarming tot sanitair en dakwerken: Chauffage Hamzi Services is van alle markten thuis en staat altijd voor u klaar. Van kleine karweien tot grote klussen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u via het contactformulier contact opnemen met het bedrijf. 

 Chauffage Hamzi Services, Boom

Trefwoord
Verwarming, Dakwerken en roofing, Tegelzetter, Sanitair, Depannage, Onderhoud van ketels, Badkamer renovatie, Elektriciteit, Ontstoppingen, Loodgieter
Rubriek
Dakwerken, Loodgieterij
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact