Contact
Naam
Autoradiatoren Moteureke
Adres
De Bruynlaan 28
Plaats
Begijnendijk
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Autoradiatoren Moteureke in Begijnendijk, voor herstellingen van auto’s, autoradiatoren en batterijen

Bent u op zoek naar specifieke auto onderdelen? Wees welkom bij Autoradiatoren Moteureke in Begijnendijk. Bij ons vindt u niet alleen alles op het gebied van autoradiatoren, autobatterijen en winterbanden, maar wij bieden ook een groot assortiment auto onderdelen en carrosserie onderdelen voor auto.  Ook kunt u terecht voor een nieuwe autoradio, verzorgen wij uw auto elektriciteitswerken en de verkoop van autobanden.

Autoradiatoren Moteureke, Begijnendijk

Waarom een nieuwe autoradiator?

Het motorblok van elke auto wordt heet tijdens het rijden. Wanneer we het motorblok niet koelen, raakt het motorblok oververhit en gaat kapot. Om dergelijke schade aan uw kostbare motor te voorkomen, wordt de motor gekoeld door koelvloeistof; een vloeibaar middel gemaakt van antivries met gedemineraliseerd water. Het kan gebeuren dat er ongemerkt koelvloeistof weglekt, waardoor u frequent uw radiator moet bijvullen. Om verdere schade te voorkomen is het verstandig in zo’n geval de autoradiator te vervangen.

Voordelen van de juiste banden

Veel mensen wisselen enkel van banden wanneer ze naar een gebied reizen met bergen en sneeuw. Toch adviseren wij ook in België gebruik te maken van speciale winterbanden, vanaf een temperatuur van gemiddeld 6 graden. Winterbanden beschikken over zachter rubber, waardoor ze bij lage temperaturen zorgen voor een betere wegligging, meer grip en een verhoogde veiligheid. Daar heeft u dus geeneens een skivakantie voor nodig. Boven de 7 graden wisselt u dan weer terug naar zomerbanden.

Ook voor carrosserie onderdelen

Naast autoradiatoren en de verkoop van banden, kunt u ook terecht voor uw auto onderdelen, waaronder carrosserie materiaal. Heeft u bijvoorbeeld tijdens het inparkeren een paaltje geraakt of schade aan uw motorkap? Dan vinden wij uw nieuwe bumper of motorkap. U kunt terecht voor de volgende diensten:

  • Autoradiatoren
  • Verkoop van (winter) banden
  • Carrosserie materialen
  • Auto elektriciteitswerken
  • Groot assortiment auto onderdelen
  • Autobatterijen
  • Autoradio’s

Wij kunnen ons voorstellen, dat u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft of behoefte heeft aan persoonlijk advies. Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of een email bericht sturen. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

239749095_577230393641078_2444925638328850336_n.jpg - Autoradiatoren Moteureke, Begijnendijk

Trefwoord
Autoradiatoren, Autoradio, Verkoop van autobanden, Assortiment auto onderdelen, Carrosserie onderdelen voor auto, Winterbanden, Autobatterijen, Auto elektriciteitswerken
Rubriek
Auto onderdelen, Autobanden
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact