Contact
Naam
Couckuyt Dick
Adres
Gaversesteenweg 382
Plaats
Petegem-aan-de-Leie
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Couckuyt Dick in Oost-Vlaanderen uw aannemer voor verbouwingswerken ook in de buitenruimte

Bent u toe aan een vakman die uw verbouwingswerken op een professionele wijze kan uitvoeren? Neem dan eens contact op met aannemer Dick Couckuyt, met zijn bedrijf gevestigd in Petegem-aan-de-Leie in de provincie Oost-Vlaanderen. De werkzaamheden hebben betrekking op renovatie, afbraakwerken, gyprocwerken, het plaatsen van ramen en deuren, badkamer renovatie, houtbewerking en het plaatsen van zogeheten thema tuinhuisjes. Een bijzondere nevenactiviteit van dit bedrijf is de verkoop van exclusieve likeur.

Couckuyt Dick is een bekende aannemer

De vakman in Dick Couckuyt vertelt u in een persoonlijk gesprek op uw bouw- of projectlocatie graag wat de mogelijkheden zijn. Uw projectdroom waarmaken is zijn persoonlijke opdracht. Vooral bij verbouwingswerken is het niet altijd van te voren te overzien welke bijkomende sloop- en bouwwerken nodig zijn om uw plannen te kunnen realiseren. Ook gemeentelijke verordeningen spelen daarbij een rol. Met Dick treft u een ervaren aannemer die de weg naar de bureaucratie goed weet te vinden. Hij helpt u zeker de nodige vergunningen te verkrijgen.

Diensten van deze aannemer op een rij

De aannemer die u inschakelt voor een gecompliceerde renovatie moet van alle bouwmarkten thuis zijn. Met Dick Couckuyt gaat dat zeker lukken.

  • Sloopwerken en aanvullende grondwerken
  • Gyprocwerken inclusief plaatsen ramen en deuren
  • Complete badkamerrenovaties inclusief tegelwerken
  • Opknappen buitenruimte en plaatsen tuinhuisje

Een exclusieve likeur voor uw feestje

Wenst u eens een alcoholisch drankje met een bijzonder exclusieve smaak? Dan kunt u ook terecht bij de spirituele aannemer Dick Couckuyt. Een likeur bestaat doorgaans uit een serie bijzondere bestanddelen, zoals fruit, kruiden, noten en zelfs bloemen. Daaraan wordt suiker toegevoegd. Het percentage alcohol kan variëren. Vraag zaakvoerder Dick naar de mogelijkheden. U zult niet teleurgesteld zijn. Hij heeft wat het bottelen van exclusieve likeur betreft van zijn hobby serieus werk gemaakt. Zeker als u een verbouwing heeft laten uitvoeren, is het goed om met zijn likeur op de goede afloop te toosten.

Contacteer Couckuyt Dick, gevestigd aan de Gaversesteenweg 382 in Petegem-aan-de-Leie in de provincie Oost-Vlaanderen voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.

Couckuyt Dick, Petegem-aan-de-Leie

Trefwoord
Renovatie, Afbraakwerken, Gyprocwerken, Het plaatsen van ramen en deuren, Badkamer renovatie, Houtbewerking, Thema tuinhuisjes, Verkoop van exclusieve likeur
Rubriek
Aannemers - Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact