Contact
Naam
Tea-room Filip
Adres
Molenstraat 81
Plaats
Assenede
Social Media

Tea-room Filip aan de Molenstraat 81 in Assenede voor een gezellige en smaakvolle onderbreking

Zoekt u een comfortabel plekje voor een plezierige onderbreking van uw dagritme? Dan bent u aan het juiste adres bij Tea-room Filip aan de Molenstraat 81 in Assenede. Het is een smaakvol ingerichte brasserie met een heerlijke Belgische keuken. Het restaurant heeft een binnenterras en een buitenterras. De specialiteiten zijn stoverij, biefstuk, spare ribs en hamburgers, vrijdag visdag. U kunt er gebruik maken van een dagmenu en een vaste kaart. Parkeren op eigen terrein is mogelijk en kleine huisdieren zijn welkom. De tea-room is rolstoel toegankelijk.

Tearoom in de living van ouderlijke woning

Zaakvoerder Filip De Wilde heeft zijn culinaire sporen verdiend als kok van een gerenommeerd restaurant in Knokke. Hij kookte daar voor beroemde en rijke gasten. Nu deelt hij al die kennis en ervaring met een groter publiek in zijn eigen Tea-room Filip aan de Molenstraat 81 in Assenede. Filip opende deze tearoom in de huiskamer van zijn ouderlijke woonst. Filip zegt er zelf over: “Van een eigen tearoom heb ik altijd gedroomd. Hard werken deed ik al in al die vorige banen. Het begon met een traiteurdienst. Mijn tearoom heeft een goede plek gekregen in de living van mijn ouders. Mijn gasten waarderen het huiselijke karakter.”

Eigen formule met kwaliteit in elk detail

Om tot een geheel eigen formule voor zijn tearoom te geraken, deed zaakvoerder Filip een diepgaand onderzoek. Hij bezocht horecabeurzen, brouwerijen en wijnboeren en kwekers. Echt iets voor een perfectionist, geeft hij toe. Hij gaat voor kwaliteit en maakt zelf zijn bouillons en mayonaise en bakt zijn eigen brood. In zijn restaurant maakt hij van een eenvoudige snacks een culinaire topper: een gewone croque is bij Filip apart te noemen. Hij geeft aan een croque een heel eigen formule, niet alleen in de kwaliteit, maar ook in de bereiding. Elk detail telt als het gaat om de samenstelling en de presentatie.

Vraag altijd eerst naar het dagmenu

In Tea-room Filip kunt u kiezen voor het dagmenu of bestellen van de vaste kaart. Het heeft veel te maken met de tijd die u wilt besteden en de frequentie waarmee u deze sfeervolle eetlocatie bezoekt. Neem een kijkje op de website voor een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen. Vraagt u gerust eerst naar het dagmenu, want er wordt dagvers gewerkt en dus kunnen er zich altijd culinaire verrassingen voordoen. Bent u van plan met een groter gezelschap te komen, neem dan de moeite om van tevoren te reserveren, zodat u verzekerd bent van voldoende plek. Maak gebruik van de privé parking.

Kom langs bij Tea-room Filip aan de Molenstraat 81 in Assenede of bel voor een reserving.

Tea-room Filip, Assenede

Trefwoord
Koken aan huis, Dagmenu en vaste kaart, Belgische keuken, Stoverij, biefstuk, spare ribs en hamburgers, Vrijdag visdag, Binnenterras en buitenterras, Privé parking, parkeren op eigen terrein, Kleine huisdieren zijn welkom, Rolstoel toegankelijk Tea-room, Eethuis
Rubriek
Tea-rooms, Brasserie
Openingstijden
Ma 11.00 - 20.00
Di 09.30 - 20.00
Wo gesloten
Do 09.30 - 20.00
Vr 09.30 - 20.30
Za 09.30 - 20.30
Zo gesloten
Contact