Contact
Naam
Sinnesael Sabine - Thuisverpleging
Adres
Steenstraat 80A
Plaats
Kortemark
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Sinnesael Sabine-Thuisverpleging in Kortemark, deskundige verpleging aan huis, van sondevoeding aansluiten tot wondzorg

Heeft u tijdelijk, of permanent, nood aan verpleegkundige hulp? Dan is het wel zo prettig wanneer u deze hulp aan huis kunt ontvangen. Bij Sinnesael Sabine-Thuisverpleging, bent u aan het juiste adres voor deskundige zorg op maat. Ons dienstenpakket bevat een ruim scala aan diensten zoals toiletzorg, steunkousen aan en uittrekken, klaarzetten van medicatie en wondzorg bijvoorbeeld. Maar ook sondevoeding aansluiten, het afkoppelen chemo, geven van inspuitingen, het spoelen van port-a-cath en stomazorg behoren tot de mogelijkheden. Bovendien zijn wij er ook voor u om palliatieve zorg te bieden. Het team van Sinnesael Sabine-Thuisverpleging staat klaar om ook u binnenkort de zorg te verlenen die u verdient.

Deskundige thuisverpleging in Kortemark en omgeving

Afhankelijk zijn van verpleegkundige hulp is voor niemand leuk. Toch kan het ons allemaal overkomen. Bij Sinnesael Sabine-Thuisverpleging, begrijpen we dit maar al te goed. Daarom zorgen onze gediplomeerde thuisverpleegsters voor een persoonlijke dienstverlening, afgestemd op u, als mens. Naast de medische zorgen, hebben we ook oog voor het menselijke aspect. Er is tijd en ruimte voor een praatje en een luisterend oor, zodat u met een goed gevoel de nodige zorg ontvangt die u nodig heeft. Dit alles in uw vertrouwde woonomgeving, zodat u niet de deur uit hoeft.

Sondevoeding aansluiten in de regio West-Vlaanderen

Onder deskundige thuisverpleging valt een breed pakket aan diensten. Wanneer u slecht ter been bent, kan hulp bij wassen, aan- en uitkleden en naar het toilet gaan al heel fijn zijn. Maar ook wanneer u na een operatie met een stoma moet leren omgaan, of regelmatige inspuitingen nodig heeft bijvoorbeeld, staan wij u bij. Ook op tijd uw nieuwe sondevoeding aansluiten en andere algemene medische zorgen, behoren tot ons takenpakket. Altijd alles in overleg met uw behandelend arts. Zo kunnen we uw herstel en ziekteverloop van dichtbij monitoren en direct ingrijpen of bijstellen, daar waar nodig. Belt u ons gerust om uw hulp aan ons voor te leggen.

Werkzaam in de ruime omgeving van Kortemark

Wij komen thuis bij onze cliënten woonachtig in de ruime omgeving van Kortemark. Twijfelt u of wij ook voor u aan de slag mogen gaan? Belt u ons gerust eens op. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Toiletzorg
  • Sondevoeding aansluiten
  • Afkoppelen chemo
  • Inspuitingen
  • Steunkousen aan en uittrekken
  • Palliatieve zorg
  • Spoelen van port-a-cath
  • Wondzorg
  • Klaarzetten van medicatie
  • Stomazorg

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Sondevoeding aansluiten Kortemark, West-Vlaanderen

Trefwoord
Toiletzorg, Sondevoeding aansluiten, Afkoppelen chemo, Inspuitingen, Steunkousen aan en uittrekken, Palliatieve zorg, Spoelen van port-a-cath, Wondzorg, Klaarzetten van medicatie, Stomazorg
Rubriek
Verpleging aan huis, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact