Contact
Naam
Kapsalon Hair en Beauty
Adres
Moorseelsestraat 13
Plaats
Ledegem
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Kapsalon Hair en Beauty in Ledegem, voor verschillende schoonheidsbehandelingen 

Kapsalon Hair en Beauty in Ledegem is een schoonheidssalon waar dames, heren en kinderen terecht kunnen voor prachtige kapsels. Zo kan deze kapsalon u een keratine behandeling aanbieden waardoor uw haar sterker en gezonder wordt. Keratine extensions kunnen ook worden gezet en kunnen voor een periode van 4-6 maanden worden behouden. Het laten zetten van weave extensions is tegenwoordig erg populair en kan professioneel door deze kapper worden verzorgd. Ook zijn er verschillende schoonheidsbehandelingen mogelijk zoals micro needling voor de huidverbetering. Voor een perfecte wenkbrauw look kunt u hier terecht voor Ombré Powder brows. Mooie stralende witte tanden kunt u met een teeth whitening behandelen bij deze schoonheidssalon krijgen. Ook kunnen zij gel nails zetten die maar liefst 4-5 weken kunnen meegaan. Met een cryo-behandeling is het mogelijk om veilig en snel te kunnen afslanken.

img2930.jpeg - Kapsalon Hair en Beauty, Ledegem

Verschillende schoonheidsbehandelingen in Ledegem

Kapsalon Hair en Beauty heeft een breed aanbod aan schoonheidsbehandelingen beschikbaar. U kunt door middel van deze behandelingen werken naar het krijgen van een stralendere huid om uw gezicht er prachtig uit te laten zien. Ook is het mogelijk om uw lichaam verder te verzorgen door de behandelingen zij aanbieden. U kunt hier onder andere terecht voor:

  • Gelaatsverzorging
  • Cryoplus
  • Led therapie
  • Make-up 

De beste kapsalon in Ledegem

Bij deze kapsalon kunnen vrouwen, mannen en kinderen terecht voor een simpele knipbeurt of een totale make-over. Voor het kleuren van het haar worden betere technieken gebruikt om de haarkleur beter te laten overkomen, maar ook om het haar te ontkleuren. U kunt bij deze kapper weave extensions laten plaatsen deze geven verlenging en volume aan het haar. Door deze professioneel te laten plaatsen blijven ze langer zitten en kunt u ze mooi in model plaatsen. Om uw eigen haar gezonder te maken en er glanzender uit te laten zien kunt u een keratine behandeling laten doen. Met deze behandeling krijgt uw haar voedingsstoffen terug die belangrijk zijn voor de gezondheid van het haar. Het is een perfecte oplossing voor mensen met droog, pluizig haar om het haar te voeden en beter handelbaar te maken.

Beauty bij Kapsalon Hair en Beauty

Er zijn verschillende beautybehandelingen die u bij deze schoonheidssalon kunt uitvoeren om uw beauty routine makkelijker te maken en uw look er beter uit te laten zien. Door een Ombré Powder Brow behandeling kunnen uw wenkbrauwen in de door uw gewenste shape worden gebracht en worden ze ingekleurd voor een prachtige wenkbrauw look. Ook kunt u gel nails laten zetten in een kleur naar keuze met de mogelijkheid van bijvoorbeeld nail art die hierop kan worden aangebracht. Daarnaast kunnen bij Kapsalon Hair en Beauty in Ledegem ook teeth whitening behandelingen worden uitgevoerd om uw tanden weer stralend mooi te krijgen. 

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.eb1a5695-6abd-4da1-9de7-f1ac518cd22b.jpeg - Kapsalon Hair en Beauty, Ledegem

 

 

Trefwoord
Micro needling, Keratine behandeling, Keratine extensions, Weave extensions, Witte tanden, Ombré Powder brows, Gel nails, Afslanken, Kapsels, Huidverbetering
Rubriek
Huidverzorgings-artikelen fabr&grooth., Schoonheidssalons, Schoonheidsproducten
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 12:00 17:00 - 19:30 op afspraak
Wo 09:00 - 12:00 op afspraak
Do 09:30 - 20:00 op afspraak
Vr 9:30 - 19:30 op afspraak
Za 08:00 - 17:30 op afspraak
Zo gesloten
Contact