Contact
Naam
Moedertje Natuur
Adres
Baron August de Becker Remyplein 35
Plaats
Kessel-lo
Provincie
Leuven
Telefoon
E-mail

Social Media

Moedertje Natuur voor al uw biologische producten

Steeds meer mensen proberen gezonder en bewuster te leven. Moedertje Natuur maakt het voor u gemakkelijker om uw idealen na te leven. Als u kiest voor biologisch eten en drinken, dan kiest u voor een beter leven: bij de productie wordt namelijk zo veel mogelijk rekening gehouden met de omgeving. Ook hebben biologische producten en natuurvoedingsproducten een positief effect op uw gezondheid. Bij Moedertje Natuur vindt u een breed scala aan producten: van droge voeding tot aan biogroenten en -fruit alsook bulkproducten.

IMG_5797-1024x683.jpg.webp - Moedertje Natuur, Kessel-lo

Breed aanbod aan biologische producten

Bij Moedertje Natuur kunt u rekenen op een breed aanbod aan biologische- en natuurproducten. Met meer dan 7.000 producten in het schap vindt u antwoord op uw wensen en noden op het gebied van biologische producten. Alle producten zijn milieuvriendelijk en van goede kwaliteit. U vindt onder andere:

  • Natuurvoedingsproducten
  • Biologisch brood
  • Glutenvrije producten
  • Vegetarische producten
  • Vegan producten
  • Bio groenten en biofruit
  • Milieuvriendelijke onderhoudsproducten
  • Verzorgingsproducten

  • Daarnaast kunt u ook terecht voor droge voeding, kaas en gebak. Indien gewenst kan de gediplomeerde chef-kok u voorzien van tips en keukenweetjes.

Milieuvriendelijke producten

Biologische voeding is een stap in de goede richting naar een bewuster leven. Naast gezondheidsaspecten is een andere reden om voor biologische producten te kiezen het milieu en dierenwelzijn. Dieren van biologische veehouders krijgen namelijk meer ruimte om te grazen en staan minimaal 120 dagen per jaar in de wei. Daarnaast krijgen de dieren geen preventieve antibiotica en hormonen toegediend. Biologische producten zijn niet alleen beter voor mens, dier en milieu: het is ook smaakvoller. De gewassen krijgen namelijk meer tijd om te groeien waardoor de kwaliteit en smaak vaak beter zijn. Ook kiest Moedertje Natuur voor een groot assortiment aan milieuvriendelijke onderhoudsproducten, zoals elektriciteit- en waterbesparende toestellen en lampen.

Speciale voeding

Als u een speciaal dieet volgt, kunt u rekenen op een breed aanbod aan producten. U vindt bijvoorbeeld producten zonder koemelk, lactose, suiker, zout, ei en gist. Het assortiment aan speciale voeding is breed en van hoge kwaliteit. Ook kunt u in de winkel worden bijgestaan door een gediplomeerde diëtiste. Kom langs bij Moedertje Natuur, gelegen vlak achter Leuven station, en droom weg in een wereld vol (h)eerlijke smaken en verse (bio)producten.

Kom langs bij de winkel, Baron August de Becker Remyplein 35, of neem contact op voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Trefwoord
Biologische producten, Natuurvoedingsproducten, Biologisch brood, Glutenvrije producten, Vegetarische producten, Vegan producten, Natuurproducten, Bio groenten, Biofruit, Verzorgingsproducten
Rubriek
Kaas, Biologische voeding en Natuurvoeding, Brood- & banketbakkerijen , Natuurvoedingswinkel, Biologische Winkel
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:30 - 18:30
Wo 09:30 - 18:30
Do 09:30 - 18:30
Vr 09:30 - 18:30
Za 09:30 - 17:30
Zo gesloten
Contact