Contact
Naam
De Pepermolen
Adres
Provincieweg 177
Plaats
Borsbeke
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

De Pepermolen in Borsbeke, de stijlvolle feestzaal voor het organiseren van uw evenement

Wilt u een feest of een ander evenement organiseren? Dan bent u bij Feestzaal De Pepermolen aan het juiste adres. Van huwelijksfeesten tot seminaires, alles is mogelijk in Feestzaal De Pepermolen. Zo kunt u onder andere terecht voor gelegenheidsfeesten, modeshows en recepties. Het enthousiaste personeel beschikt over veel ervaring en doet er alles aan om uw avond onvergetelijk te maken. Wilt u graag een feestelijke maaltijd? Feestzaal De Pepermolen verzorgt banketten. U kunt rekenen op heerlijke gerechten met een stijlvolle presentatie. Ook voor rouwtafels kunt u bij deze feestzaal terecht. Neem gerust contact op.

1592077102_warmvg4.jpg - De Pepermolen, Borsbeke

Een ideale locatie

Feestzaal De Pepermolen is de ideale plek voor elk soort feest. Het professionele team beschikt over de juiste ervaring om uw feest in perfecte banen te laten leiden. Voor zowel kleine als grote feesten kunt u terecht. Deze feestzaal biedt zaalaccommodatie van 25 tot 170 personen. De stijlvolle en gezellige feestzaal is voorzien van airconditioning, zodat u ook in de zomermaanden een aangenaam feest kunt vieren. Daarnaast kunt u bij mooi weer gebruik maken van de sfeervolle siertuin of het gezellige terras. In de Taverne Rendez-vous is een indoor rookruimte beschikbaar. Feestzaal de Pepermolen verzorgt ruime parkeergelegenheid tot wel 150 wagens. Indien gewenst, blijft deze feestzaal graag voor u open tot in de late uurtjes.

Culinaire, hoogstaande gerechten

De keuken van Feestzaal De Pepermolen verzorgt culinaire, hoogstaande gerechten. U en uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten met passende presentatie. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een vlotte bediening. Er is een ruime keuze aan warme voorgerechten, koude voorgerechten, soepen, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Er zit dus gegarandeerd iets naar uw smaak bij. Ook voor dranken zijn er verschillende mogelijkheden. Feestzaal De Pepermolen staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast zet het team zich volledig in om u geheel te ontzorgen en elk gerecht met een glimlach te bedienen. 

Diensten Feestzaal De Pepermolen

Bij Feestzaal De Pepermolen bent u gegarandeerd van een onvergetelijke avond. Deze feestzaal verzorgt vele verschillende feesten, maar ook andere gelegenheden. U kunt vrijblijvend langskomen om alle plannen en ideeën te bespreken. U kunt onder andere terecht voor:

  • huwelijksfeesten
  • jubileumfeesten
  • babyborrels
  • verjaardagfeesten
  • communiefeesten
  • modeshows
  • seminaries

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Trefwoord
Huwelijksfeesten, Recepties, Banketten, Rouwtafels, Gelegenheidsfeesten, Seminaires, Modeshows
Rubriek
Evenementen & Recreatie, Feestzalenverhuur, Feestzaal, Feesten en organisaties, Events
Contact