Contact
Naam
Timmermans, Milan
Adres
Beverbeek 10
Plaats
Hamont-Achel
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

Betolan in Hamont-Achel voor unieke betonlook voor vloeren, muren en tafels

Zoekt u een specialist in het creëren van een strakke betonlook in uw interieur? Betolan is een dynamische eenmanszaak gevestigd in Hamont-Achel met alle kennis en ervaring in betonlook vloeren, muren en tafels. Milan Timmermans, zaakvoerder en bezieler van Betolan, levert al jarenlang betonstuc maatwerk van topkwaliteit in Limburg en omgeving. Dankzij zijn uitgebreide ervaring als stukadoor en talrijke opleidingen in betonstuc, staat zaakvoerder Milan Timmermans garant voor degelijk uitgevoerde beton producten op maat. Betolan kan elke ruimte in uw woning, kantoor of winkel een unieke betonlook geven.

 Timmermans, Milan, Hamont-Achel

Unieke en robuuste kant-en-klare meubels

Droomt u van unieke meubels gemaakt van sterke en natuurlijke materialen? Dan tovert Betolan uw tafel om met een toplaag van betonstuc. Deze toepassing is te gebruiken voor zowel binnen- als buitenmeubelen. Het gaat altijd om unieke meubels, gemaakt van sterke en natuurlijke materialen. Naast tafels en salontafels, kunnen ook stoelen of krukjes van een laag betonstuc voorzien worden. Zo krijgt u robuuste en unieke meubelen die zorgen voor een persoonlijk en sfeervol interieur. Heeft u geen oude meubelen, Betolan levert ook kant-en-klare betonlook tafels. Sterk en makkelijk te onderhouden.

Vloeren en muren met frisse betonlook

Uw vloer, muren of meubels in betonlook geeft een moderne uitstraling aan het interieur en creëert tegelijk een warme en huiselijke sfeer. Het maatwerk van Betolan zorgt voor een unieke en persoonlijke toets in uw woning. Zelf zegt zaakvoerder Milan Timmermans over zijn vakgebied: “We brengen betonstuc voornamelijk aan op muren, vloeren, in keukens en in badkamers. Het gaat om keukens op maat, maat meubilair, beton herstellingen, gyprocwerken, pleisterwerken, interieurinrichting. We adviseren over de toepassingsmogelijkheden van betonstuc en daarna kunt u een beslissing nemen.”

Betonlook biedt een hedendaagse uitstraling

Een betonlook vloer of muur tovert een ruimte om in een moderne, karaktervolle plek. De pure uitstraling van betonlook op zich creëert al een bijzonder unieke sfeer. De egale, naadloze oppervlakten vergroten de ruimte. Betonstuc kan makkelijk worden aangebracht op bestaande muren. De afwerkingslaag voor een muur is slechts 3 millimeter dik en neemt dus niet veel plaats in. Betonstuc kan op elk type ondergrond worden aangebracht. Een vloer in betonstuc is bovendien makkelijk te onderhouden. Betonlook in een badkamer zorgt voor een bijzonder rustgevend gevoel.

Contacteer Betolan voor een afspraak of het opstellen van een offerte.

Timmermans, Milan, Hamont-Achel

Trefwoord
Beton producten, Keukens op maat, Maat meubilair, Beton herstellingen, Gyprocwerken, Pleisterwerken, Interieurinrichting
Rubriek
Betonproducten, Keukens, Tuinontwerp, Sanitair, Betonherstelling
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact