Contact
Naam
Paint-o-Vation
Adres
Miksebeekstraat 101 bus 5
Plaats
Brasschaat
Provincie
Antwerpen
Social Media

Paint-o-Vation uit Brasschaat voor al uw verbouwingswerken en aanpak sanitaire ruimten

Zoekt u een professioneel bedrijf voor renovatie of verbouwing in Brasschaat of wijde omgeving? Dan is Paint-o-Vation een betrouwbare partner voor uw project. Het is een dynamisch bedrijf dat alle fasen van afbraak tot realisatie voor u uitvoert. Zij adviseren en leveren volgens de noden en behoeften van zowel particulieren als bedrijven. Van ruwbouwwerken tot gedetailleerde badkamerwerken zijn mogelijk. Ook schilderwerken, plaatsen en renoveren van keukens, metselwerken, gyprocwerken kunt u aan ze uitbesteden

Proper werken voor de beste prijs

Nauwkeurigheid is een voorwaarde, omdat er veel tijd en aandacht besteed moet worden in het afwerken van de hoeken: ramen afplakken, plastiekjes aanbrengen ter bescherming en nadien alles weer proper verwijderen. Wie met Paint-o-Vation in zee gaat krijgt honderd procent kwaliteit, vakmanschap een een perfecte afwerking. Dit alles voor de beste prijs. De afspraken, afgestemd op uw wensen en noden, worden nagekomen. De zelfwerkend patroon heeft veel ervaring met kleine en grotere projecten. Hij is tijdens het project steeds uw aanspreekpunt.

Bij sanitair zijn alle werken mogelijk

Moeten de kranen in uw nieuwbouw worden geïnstalleerd? Of wil u uw bestaande badkamer vernieuwen met een bad, douche en wastafels? Of moeten er leidingen worden bijgelegd aan uw aanbouw voor sanitaire toepassingen? Uw sanitaire installaties worden deskundig geplaatst of vervangen. Bij een badkamerrenovatie voorziet Paint-o-Vatione in alle werken: afbraak, elektriciteit, tegels, verwarming en sanitair worden volgens plan uitgevoerd. Dat geld ook voor vernieuwing van het verwarmingssysteem van uw woning of bedrijfspand.

U krijgt een totaalpakket van diensten

Een zorgvuldige werkwijze bij uw project is van groot belang voor een levensduur van tientallen jaren. Dat geldt bij Paint-o-Vation voor alle bouwwerken. U krijgt één aanspreekpunt om uw plannen te realiseren. Alle details worden van A tot Z op voorhand nauwgezet besproken. Paint-o-Vation biedt een totaalpakket van diensten. Dat kan ook gaan van hellende daken, platte daken, met isolatie aan de buitenkant, tot gevelbekleding in diverse materialen. Renovatie of onderhoud van daken, inclusief het plaatsen van dakgoten en koper- en zinkwerken.

Contacteer Paint-o-Vation voor een afspraak of een offerte.
Trefwoord
Loodgieterij, Plaatsen en renoveren van keukens, Plaatsen en renoveren van badkamers, Schilderwerk binnen en buiten, Plaatsen van binnendeuren, Metselwerken , Afbraakwerken, Gyprocwerken, Verbouwingen, Kleine en grote renovaties
Rubriek
Aannemers - Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact