Contact
Naam
Costers Luc VOF
Adres
Damsestraat 6
Plaats
Beernem
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Costers Luc VOF in Beernem, expert in afsluitingen op maat, terrassen en vloeren voor particulieren in West-Vlaanderen

Meer dan twintig jaar ervaring biedt Luc Costers en Zoon op het gebied van het Terrassen laten aanleggen Beernem, West-Vlaanderenplaatsen van kwalitatieve afsluitingen op maat en tuinhuisjes op maat. Ook voor terrassen laten aanleggen, het afdaken van carports, plaatsen van badkamers, renoveren van badkamers en het leggen van vloeren bij particuliere opdrachtgevers bent u aan het juiste adres. Het bedrijf is actief in de wijde omgeving van Beernem in West-Vlaanderen voor renovaties en verbouwingen. Bij erkend metselaar Luc Costers en Zoon is elk project uniek en daarom wordt er steeds veel aandacht besteed aan een correcte plaatsing op maat en een degelijke afwerking. Deze beste vloerenlegger verzorgt daarnaast het leggen van klinkers, tegels en tevens voor het aanbrengen van muurtegels. Dankzij extra aandacht voor een gedetailleerde afwerking, heeft u nog jaren plezier van uw renovatie. Neem contact op voor uw karweien, metselwerken, gyprocwerken en afbraakwerken.

Zelfwerkend patroon Luc en zoon Fredrick zijn een team uit Beernem

Zelfwerkend patroon Luc en zoon Fredrick komen bij u thuis, doen de nodige Tuinhuisjes op maat Beernem, West-Vlaanderenopmetingen en zorgen voor een correcte plaatsing, met oog voor detail en rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Ook voor het plaatsen van verschillende houtconstructies op maat kunt u bij hen terecht. Verder zijn  verschillende soorten afdaken van carports mogelijk. Moet er een oprit aangelegd worden? Dan kunt u ook op hen rekenen. Zij kunnen ook klinkers plaatsen als oplossing.

Brede dienstverlening in regio West-Vlaanderen

Zij zorgen voor het plaatsen van alle denkbare uitvoeringen van vloeren, ook faience tegels, in alle soorten en maten, met oog voor detail. Op de website vindt u meer informatie over alle karweien, afsluitingen, terrassen en vloeren. In de fotogalerij kunt u beelden bekijken van realisaties uit het verleden. Onze diensten bestaan uit:

Indien u vragen heeft, meer informatie wenst over de karweien die kunnen worden aangepakt, of een gratis offerte wilt ontvangen, kunt u Luc Costers en Zoon in Beernem contacteren via de contactpagina. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Afsluitingen op maat Beernem, West-Vlaanderen

Trefwoord
Afdaken van carports, Afsluitingen op maat, Terrassen laten aanleggen, Beste vloerenlegger, Renovaties en verbouwingen, Tuinhuisjes op maat, Plaatsen van badkamers, Renoveren van badkamers, Erkend metselaar
Rubriek
Metselwerken, Vloerenleggers, Aannemers - Verbouwingswerken, Gyprocwerken, Afbraakwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact