Contact
Naam
Tandtechnischlabo Willy Naert
Adres
Kruisboogstraat 5
Plaats
Aalter
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Tandtechnischlabo Willy Naert in Aalter, specialist in herstelling van kunstgebitten en tandprothesen op maat

Heeft u schade aan uw kunstgebit, kroon of implantaat? Wacht niet langer en maak direct een afspraak bij Tandtechnischlabo Willy Naert in Aalter. Wij verzorgen op vakkundige wijze de herstelling van kunstgebitten en de herstelling van tandprothesen. Zowel een gebroken gebit herstellen als de reparatie van een kunstgebit, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten uitvoeren. Daarom bieden wij u een snelle service, waarbij we er voor zorg dragen uw gebit nog dezelfde dag te retourneren. Voor een deskundig tandtechnisch labo, gaat u naar Tandtechnischlabo Willy Naert.

Deskundige herstelling van kunstgebitten in Aalter

Een kunstgebit wordt gemaakt van kunsthars. Beschadigingen; als bijvoorbeeld een scheurtje in de prothese, hoekje dat is afgebroken of gebroken tand of kies, kunnen er aan bijdragen dat u moeilijker praat of zelfs pijn krijgt in uw mond. Blijf dan ook niet onnodig lang rondlopen met een kapot kunstgebit en schakel direct de diensten in van ons tandtechnisch laboratorium. Wij zorgen dezelfde dag nog voor een perfecte reparatie, zodat u weer ongehinderd plezier beleeft aan uw kunstgebit. Belt u ons gerust voor meer informatie over de kosten en tijden van afleveren en retourneren.

Specialist in tandprothesen in Oost-Vlaanderen

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, komt u bij ons tandtechnisch laboratorium terecht bij echte vakmensen met passie voor hun vak. U kunt op doorverwijzing van de tandarts, kaakchirurg of orthodontist bij ons langskomen, maar ook zelfstandig een afspraak maken. Wij maken voor u vervolgens de perfecte prothese, volledig op maat. Het plaatsen gebeurt door de tandarts of andere tandheelkundige specialist. Twijfelt u of wij u kunnen helpen met schade aan uw kroon of implantaat? Overleg dan eventjes van tevoren, dan bespreken we de uitgebreide mogelijkheden en voorzien u van advies.

Wij staan vijf dagen per week voor u klaar

Ons laboratorium is geopend van maandag t/m vrijdag en gesloten op zaterdagen en zondagen. Wij werken enkel op afspraak zodat u niet te maken krijgt met lange wachttijden. Al onze cliënten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Herstelling van kunstgebitten
  • Herstelling tandprothesen
  • Gebroken gebit herstellen
  • Reparatie van kunstgebit
  • Tandtechnisch labo

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om u te woord te staan.

Herstelling van kunstgebitten Aalter, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Herstelling van kunstgebitten, Herstelling tandprothesen, Gebroken gebit herstellen, Reparatie van kunstgebit, Tandtechnisch labo
Rubriek
tandheelkundig laboratorium
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact