Contact
Naam
AxSy Invest BVBA
Adres
Nieuwstraat 42
Plaats
Gingelom
Provincie
Limburg
Social Media

AxSy Invest BVBA in Gingelom, voor afbraakwerken, gyprowerken en gehele projectontwikkeling

Zoekt u een betrouwbare aannemer, die zijn afspraken nakomt in de regio Gingelom in de provincie Limburg, dan is AxSy Invest BVBA een goed adres. Zowel voor verbouwingswerk, grootschalige renovatie als gehele projectontwikkeling kunt u daar terecht. Onderdeel van een project is vaak afbraakwerken, ruwbouw, gyprocwerken, metselwerken en vloerwerken. Ook die onderdelen worden uitgevoerd. Renovatieprojecten beginnen altijd met een eerste oriëntatie op technische mogelijkheden en bouwkosten. Neem AxSy vanaf het begin mee in uw verbouwingsplannen. U zorgt er dan voor dat uw investeringen een maximale verbetering van uw woning opleveren. Bovendien wilt u de verbouwing binnen een bepaalde tijdsperiode laten plaatsvinden. Alles wordt gepland in afstemming met uw agenda.

Een woning renoveren is een echte uitdaging

Wilt u een te renoveren woning kopen? Nodig ons dan vrijblijvend uit voor een eerste plaatsbezoek. In dat overleg wordt pas duidelijk welke renovatiekansen er werkelijk zijn. Ons oordeel zal objectief en in uw belang zijn. AxSy is een aanspreekpunt ook bij het inschatten van uw verbouwingskosten. Er wordt een prijs afgesproken en die wordt zonder meerwerk uiteindelijk ook niet overschreden. U krijgt van AxSy een voldoende uitgewerkt voorstel met daaraan verbonden planning in de tijd en de kosten. Zodra overeenstemming is bereikt, kan de bouw daadwerkelijk worden voorbereid. De volgende stap in het bouwproces is het bekomen van een bouwvergunning indien nodig of starten met de technische uitwerking van de tekeningen.

Voorbereiding vergt tijd bij elk project klein of groot

Ook bij kleinere renovatieprojecten is het van belang om voldoende tijd vrij te maken voor de voorbereidingen. Vervolgens kunt u gebruik maken van het netwerk van AxSy voor leveranciers en vakmensen. Ook tijdens de bouwperiode krijgt u voldoende informatie over de voortgang. Vanaf het moment dat u AxSy contacteert begint uw beleving van het project.

Projectontwikkeling Gingelom, Limburg

Gespecialiseerd in  Aannemers - Verbouwingswerken, Projectontwikkeling, Renovatie, Metselwerken, Ruwbouw, Afbraakwerken, Gyprocwerken en Vloerwerken in Gingelom, Limburg.

Trefwoord
Projectontwikkeling, Renovatie, Metselwerken, Ruwbouw, Afbraakwerken, Gyprocwerken, Vloerwerken
Rubriek
Aannemers - Verbouwingswerken
Contact