Contact
Naam
VCA Renovaties
Adres
Vredestraat 41
Plaats
Niel
Provincie
Antwerpen
Social Media

VCA Renovaties, Niel

Op zoek naar een betrouwbare aannemer voor al uw verbouwingswerken? Dan kunt u een beroep doen op VCA Renovaties. Vanaf mijn negende jaar werkte ik al samen met mijn vader in de schrijnwerkerij. Het begon bij een fijne tijdverdrijf en hobby en is nu uitgegroeid tot een ware passie. U kunt voor zowel renovatieprojecten als karweiwerken bij mij terecht. Efficiënt en vakkundig te werk gaan staan hoog in het vaandel bij VCA Renovatie.

Werkzaamheden VCA Renocaties

Keukens: We bieden u de mogelijkheid aan om uw keuken tot een heus kookparadijs om te bouwen. Naast de totale renovatie van uw keuken kunt u ook bij mij terecht voor het plaatsen van een aangekochte keuken. Tevens kan ik u tips en advies geven bij de gewenste keuken.

Badkamers: Uw badkamer is de ideale omgeving om tot rust te komen van een drukke werkdag. We bieden u aan om de gehele badkamer naar wens te verbouwen. Zowel voor het renoveren van uw badkamer tot het plaatsen van badkamermeubels.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen.

 

VCA bied de mogelijkheid om Uw keuken
om te bouwen naar een heus kookparadijs.

Naast de totale renovatie van Uw keuken
kan U bij mij ook terecht voor het plaatsen van een aangekochte keuken.

Ook voor tips en ideeën bent U bij VCA
aan het juiste adres !

 

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Trefwoord
Metselwerk, Timmerwerk, Tegelwerk, Platte dakwerken en zolders, Isolatie, Opritten en terrassen, Veranda's, Gyproc, Deuren en vloeren, Schilderwerk
Rubriek
Aannemers - Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact