Contact
Naam
EFC Expofloorcoverings
Adres
Pannenbakkersstraat 10
Plaats
Moen (Zwevegem)
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

EFC Expofloorcoverings rolt voor uw evenement de perfecte loper uit

Zoekt u voor uw expo of ander klein- of grootschalig evenement een oplossing voor het bedekken van de vloer, of buiten de bestrating? Zoek dan niet verder en ga snel naar de website van EFC Expofloorcoverings, gevestigd in Moen (Zwevegem) in West-Vlaanderen. Het gaat om tapijten voor beurzen, logo tapijten, verschillende soorten tapijt, bezorging van tapijt, tijdelijke vloerbekleding, vloerbekleding voor evenementen, vloerbekleding voor beurzen, recyclebaar beurs tapijt, tapijten voor evenementen, verwijderen van tapijt. De grootste evenementen behoren tot de referenties van EFC Expofloorcoverings. Organisatoren kiezen vaak voor felle kleuren.

EFC Expofloorcoverings, Moen (Zwevegem)

Het is een grootschalige tapijtenservice

Met EFC Expofloorcoverings zit u op de goede weg. Welke ‘richting’ u ook binnen uw exporuimte wenst te gaan, EFC Expofloorcoverings staat garant voor een efficiënte en complete tapijtenservice. Zelf zeggen ze bij EFC Expofloorcoverings: “Flexibiliteit en snelle leveringen en plaatsingen zijn onze beste troeven. Bij ons hoeft u niet in de file te staan, want wij komen tot bij u. Pas als de vloerbedekking is gelegd, kunnen de standbouwers hun werk verrichten. Wij zorgen voor de basis van uw expovloer. We doen er alles aan om het u en uw evenementenorganisatie volledig naar de zin te maken.”

Grote evenementen komen jaarlijks terug

De professionaliteit van EFC Expofloorcoverings is door de jaren heen afdoende bewezen. De grote evenementen, die hun projecten aan deze giga vloerenlegger toevertrouwen, zijn zo tevreden, dat zij jaarlijks of bij een andere frequentie, steeds opnieuw gebruik willen maken van dit bedrijf in Moen. Er zijn opvallende evenementen bij, waarvan de vloeren zijn bedekt door EFC Expofloorcoverings. Onder deze grote klanten bevinden zich Kortrijk XPO, Flanders Expo, Brussels Expo, Antwerp Expo, Namur Expo, Events, Kartexpo, Tour & Taxis. Ook organisatoren van kleinere evenementen of bijeenkomsten hebben de weg naar EFC Expofloorcoverings gevonden.

Vloeren en straten opvallend bedekken

U bent wel eens naar een bijzondere bijeenkomst geweest. Soms is buiten al de loper voor u uitgerold. De kleur is niet altijd rood, want organisatoren hebben een huisstijl en willen dat de bezoekers van hun evenement al vroegtijdig met die eigen kleur van herkenning worden geconfronteerd. De mooiste voorbeelden van EFC Expofloorcoverings vindt u op de website, van Salsa met folie tot PVC. Alle soorten materialen zijn leverbaar in diverse kleuren. Alle coverings zijn afgestemd op de doelgroep die u op uw evenement verwacht. De kracht en het succes van uw expo is gebaseerd op de vloer die u door EFC Expofloorcoverings laat leggen.

Contacteer EFC Expofloorcoverings in Moen (Zwevegem), provincie West-Vlaanderen voor een afspraak of een offerte.

Expo vloeren.png - EFC Expofloorcoverings, Moen (Zwevegem)

Trefwoord
Tapijten voor beurzen, Logo tapijten, Verschillende soorten tapijt, Bezorging van tapijt, Tijdelijke vloerbekleding, Vloerbekleding voor evenementen, Vloerbekleding voor beurzen, Recyclebaar beurs tapijt, Tapijten voor evenementen, Verwijderen van tapijt
Rubriek
Beurzen, Evenementen & Recreatie, Events
Openingstijden
Ma 08.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Di 08.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Wo 08.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Do 08.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Vr 08.00 - 12.00 13.00 - 16.00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact