Contact
Naam
Bro Cas
Adres
Benedenstraat 66
Plaats
Zandbergen
Provincie
Oost-Vlaanderen
Website
Social Media

Bro Cas uit Geraardsbergen: uw specialist in elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een aannemer op het gebied van elektriciteitswerken? Voor een breed scala aan diensten kunt u bij Bro Cas terecht. Wanneer u bezig bent met het (ver)bouwen van uw huis springt Bro Cas u graag te hulp. Voor zowel bedrijven als particulieren werken zij aan laangspanningswerken in Geraardsbergen en omgeving. Bij zowel kleine aanpassingen als grote elektriciteitswerken gaan zij snel en secuur te werk waarbij de veiligheid en kwaliteit worden gewaarborgd. Alle installaties voldoen aan de wettelijke regelementenen en krijgen een keuring. Naast algemene elektriciteitswerken kunt u ook terecht voor domotica, zonnepanelen, het installeren van laadpalen en woningventilaties. Met uitgebreide ervaring en ruime kennis kunt u rekenen op kwaliteit. Zij zijn werkzaam in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Uw huis geautomatiseerd met domotica

Domotica is de verzamelnaam voor slimme huisautomatiseringssystemen die ervoor zorgen dat u zo comfortabel mogelijk kunt wonen en leven. U vereenvoudigt uw levensstijl door het besturen van onder andere de temperatuur, verlichting en deurcommunicatie op afstand. Naast gemak bespaart u ook op uw energiefactuur. In overleg met u wordt gekeken welke automatisaties bevorderlijk zijn voor uw woongemak. Binnen no-time kunt u op afstand ramen, deuren en poorten openen en sluiten. Of u zorgt dat voor aankomst het huis al goed op temperatuur is en een kopje koffie wordt gemaakt. Domoticasystemen zijn tegenwoordig voor iedereen betaalbaar. De elektriciens van Bro Cas geven u graag meer informatie.

Verduurzaam uw huis met zonnepanelen en laadpalen

Duurzaam wonen is een goede manier om een steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Daarnaast verlaagt het uw elektriciteitsuitgaven aanzienlijk: elektriciteit en aardgas worden steeds duurder. Bro Cas is een geschikte partner voor het plaatsen van zonnepanelen. Zij nemen graag met u de mogelijkheden door en geven advies op maat. Heeft u een elektrische wagen? Bro Cas plaatst ook laadpalen; voor zowel bedrijven als particulieren. Ook de bekabeling van de elektriciteitskast nemen zij voor hun rekening.

Woningventilatie voor betere luchtkwaliteit

Mensen ademen zuurstof in en koolstofdioxide en waterdamp uit. De uitgeademde lucht moet zo snel mogelijk weg stromen, zodat verse lucht ingeademd kan worden. Goede circulatie is belangrijk voor de gezondheid. Dit voorkomt benauwdheid en klachten als vermoeidheid en hoofdpijn. Bro Cas kent de juiste technieken om een ventilatiesysteem te plaatsen, zodat u kunt genieten van frisse, schone lucht.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u gerust contact opnemen met Bro Cas.

Trefwoord
Zonnepanelen, Woningventilatie, Domotica, Laadpanelen, Comform zetten van elektrische installatie
Rubriek
Elektriciens, Elektriciens - Installateurs
Contact