Logo L&S Schilderwerken - Lanaken
Contact
Naam
L&S Schilderwerken
Adres
Daalbroekstraat 40
Plaats
Lanaken
Provincie
Limburg
Social Media

L&S Schilderwerken, Lanaken

Op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw schilderwerken in en om het huis? Dan kunt u een beroep doen op L&S Schilderwerken. Met meer dan al 10 jaar ervaring op de teller staan in schilderwerken, schrijnwerken en verbouwingen besloten Donovan Lespoir en Tim Stegen het roer in eigen handen te nemen. Voor allerhande werkzaamheden kunt u bij L&S Schilderwerken door heel Limburg terecht. In te schakelen voor zowel particulieren als zakelijk, voor nieuwbouw en renovatie. 

Werkzaamheden L&S Schilderwerken

Vloerbekleding: Een vloer wat tegen een stootje kan! Dit moet u hebben. Want over een vloer wordt elke dag gelopen. Het is dan logisch dat na een tijd de vloer gaat verslijten. Een vloer moet daarom niet alleen mooi zijn maar ook stevig, duurzaam en praktisch. Wij helpen u graag bij het kiezen van een vloerbekleding en geven u desgewenst deskundig advies over voor en nadelen van elk type vloer. 

Totaalrenovatie: Uw bestaande woning toe aan een opknapbeurt? L&S Schilderwerken is uw ideale partner hiervoor. We nemen graag uw bouwzorgen vakkundig over. Wanneer u een bestaande woning opknapt, slim isoleert en deze ook nog eens voorziet van energiezuinige oplossingen met hedendaagse comfort stuwt uw de waarde van uw woning flink de hoogte in. 

Schilderwerken: Een vlekkeloos resultaat kunt u bij L&S Schilderwerken verwachten. Bij L&S Schilderwerken staan vakkennis en kwaliteit hoog in het vaandel. Voor onder andere uw muren, plafonds, trappen, vensters, deuren en gevels. U hoort het al! Geen klus is voor L&S Schilderwerken teveel. Zowel voor spuitwerk of klassiek met kwast en borstel. Er wordt gewerkt met hoogwaardige kwaliteits producten zodat u gegarandeerd bent van een perfecte eindresultaat.

Voor meer informatie of om direct een afspraak te maken neemt u contact op. 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.