Contact
Naam
Schilderwerken Hendrik Goen
Adres
Hekkerstraat 127
Plaats
Wetteren
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Schilderwerken Hendrik Goen uit Wetteren voor al uw interieurwerken

Zoekt u een professional voor al uw schilderwerken in Oost-Vlaanderen? Schilderwerken Hendrik Goen is u graag van dienst. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op de diensten van Schilderwerken Hendrik Goen. U kunt bij deze vakspecialist terecht voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangwerken, gyprocwerken, maatkasten, kleuradvies, Mortex bekleding en decoratieve technieken. We vertellen u graag wat Schilderwerken Hendrik Goen in Wetteren, Oost-Vlaanderen nog meer voor u kan betekenen.

Schilderwerken Hendrik Goen

Binnen- en buitenschilderwerken 

Schilderwerken Hendrik Goen is gespecialiseerd in zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken. Het bedrijf is gevestigd in Wetteren, Oost-Vlaanderen en heeft een royale expertise op het gebied van industriële en particuliere schilderwerken. Voor zowel kleine als grote projecten kan Schilderwerken Hendrik Goen worden ingezet. Heeft uw gevel een opknapbeurt nodig? Of wilt u één of meerdere binnenmuren op professionele wijze geschilderd hebben? Het is allemaal bespreekbaar. De professionals van Hendrik Goen werken enkel met de allerbeste verf en materialen. Ook kunnen er diverse schildertechnieken worden gebruikt. Zo garandeert Schilderwerken Hendrik Goen u een hoogstaand eindresultaat.

Professionele behanger in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een professionele behanger in Oost-Vlaanderen? Schilderwerken Hendrik Goen in Wetteren is niet enkel gespecialiseerd in schilderwerken, maar ook in behangwerken. Behangen is voor veel mensen een lastige klus. Zeker als er meerdere wanden in huis behangen moeten worden of als er sprake is van een behang met motief is het vaak beter om dit aan een professional over te laten. Zo weet u zeker dat er een mooi eindresultaat geboekt wordt waarvan u langdurig kunt genieten. Schilderwerken Hendrik Goen werkt met alle soorten behang. Of u nu kiest voor papierbehang, fotobehang of vliesbehang: uw project is bij deze specialist in goede handen.

Uw specialist in gyprocwerken 

Bent u op zoek naar een specialist in gyprocwerken in Oost-Vlaanderen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Schilderwerken Hendrik Goen heeft veel ervaring op het gebied van gyproc. U kunt daarbij denken aan het laten plaatsen van valse wanden of gyproc plafonds. Ook zorgt Hendrik Goen voor de nodige elektriciteitsvoorzieningen zoals schakelaars en stopcontacten. Op deze manier kunnen zij u een totaalproject aanbieden en heeft u hier geen omkijken naar. Uw project is dus ingoede handen bij Schilderwerken Hendrik Goen in Wetteren.

Wat is Mortex bekleding

Het is momenteel een ware hype: Mortex bekleding. Maar wat is dat nu eigenlijk? Mortex is samengesteld uit cement, kalk en toeslagstoffen. Mortex lijkt behoorlijk op betoncire, maar heeft betere eigenschappen. Zo bevat Mortex geen epoxyhars en polyurethaanharsen en is het dus milieuvriendelijker. Ook is het direct na het aanbrengen waterdicht, waardoor het overal in huis toegepast kan worden. Met Mortex bekleding kan op wanden, vloeren, badkamermeubelen en aanrechtbladen die trendy en unieke betonlook gerealiseerd worden. 

Neem gerust contact op voor meer informatie, of laat een bericht achter via het contactformulier. 

Schilderwerken Hendrik Goen

Trefwoord
Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Kleuradvies, Mortex, Behangwerken, Decoratieve technieken, Maatkasten
Rubriek
Gyprocwerken, Schilderwerken, Behangers, Decoratiewerken, Schilder
Contact