Contact
Naam
Lord Newcastle Stables
Adres
Terblokstraat 195
Plaats
Overijse
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

De beste paardrijlessen volgen en uw paard huisvesten, doet u bij hippisch centrum Lord Newcastle Stables in Overijse

Bent u op zoek naar een veelzijdige professional in hippisch onderwijs? Wees welkom bij Lord Newcastle Stables in Overijse. Naast de paarden pensionstal en de verkoop van paarden, richten wij ons op het bieden van een gevarieerd aanbod paardrijlessen voor jong en oud, beginners en professionals. Wij beschikken over een eigen paarden binnenpiste evenals een buitenpiste paarden. Daarnaast organiseren wij diverse evenementen en trainingen zoals onze pony club, het paardenkamp en het coachen van paard en ruiter. Tevens vindt u bij ons een speciale kinder camping. Voor een vakkundige opleiding paardrijden, zien wij u binnenkort bij de beste manege van België.

Paardrijlessen Overijse, Vlaams-Brabant

Paardrijlessen voor jong en oud in Overijse

Bij Lord Newcastle Stables staan we inmiddels meer dan 34 jaar ten dienste van paarden. Dat we dit goed doen, blijkt wel uit onze grote groep leerlingen van jong tot oud. Wij vinden het belangrijk dat onze paardrijlessen kwalitatief zijn, maar bovenal leuk, toegankelijk en betaalbaar blijven. Onze ervaren docenten zijn gekwalificeerd in alle disciplines. Zo bent u verzekerd van deskundige begeleiding tijdens de lessen. U kunt zowel kiezen voor privé- als voor groepslessen in onze manege. Kunt u al rijden? Boek dan eens een wandeling met een van onze docenten in het Soignesbos!

Paardenpension in de regio Vlaams-Brabant

Heeft u zelf een paard en zoekt u nog een geschikt pension? Ook dan bent u bij Lord Newcastle Stables aan het juiste adres. Uw paard krijgt de beschikking over de meest ruime box van maar liefst 16 vierkante meter en wandelt 's zomers te voet naar onze weilanden. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag aanwezig op locatie en zorgen voor een continue monitoring van uw paard. Dit alles tegen een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van onze zilver-, goud- en platina pakketten tijdens een persoonlijk gesprek.

Kom gezellig dineren in ons clubhuis

Wilt u de sfeer komen proeven bij onze manege? Kom dan gezellig eten en geniet van een wekelijks wisselend biologisch 5 gangen menu, met groenten uit eigen tuin in ons clubhuis. Al onze gasten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Paardrijlessen
  • Verkoop van paarden
  • Paarden binnenpiste
  • Pony club
  • Coachen van paard en ruiter
  • Opleiding paardrijden
  • Paarden pensionstal
  • Kinder camping
  • Paardenkamp
  • Buitenpiste paarden

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Verkoop van paarden Overijse, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Paardrijlessen, Verkoop van paarden, Paarden binnenpiste, Pony club, Coachen van paard en ruiter, Opleiding paardrijden, Paarden pensionstal, Kinder camping, Paardenkamp, Buitenpiste paarden
Rubriek
Maneges, Paarden en Paardenhandelaren, Paardenpensions, Paarden trainen
Openingstijden
Ma 08:00 - 22:00
Di 08:00 - 22:00
Wo 08:00 - 22:00
Do 08:00 - 22:00
Vr 08:00 - 22:00
Za 08:00 - 20:00
Zo 08:00 - 20:00
Contact