Logo Rome smeedwerk - Opgrimbie
Contact
Naam
Rome smeedwerk
Adres
Rijksweg 622
Plaats
Opgrimbie
Provincie
Limburg
Social Media

Rome smeedwerk, Opgrimbie

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw smeedwerk, poorten en/of hekwerken? Dan bent u bij Rome Smeedwerk uit Opgribie aan het juiste adres! Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit en een perfecte uitstraling. Wij gebruiken voor al onze producten alleen de beste kwaliteit materiaal en bieden deze aan tegen een aantrekkelijke prijs. Onze poorten en hekken worden op maat gemaakt, gespoten in de door u gewenste kleur en, indien gewenst, behandeld om bescherming te bieden tegen alle weers- omstandigheden. Ook kunt u met een eigen ontwerp van een poort of hekwerk bij ons terecht.
Rome Smeedwerk kan het en doet het, voor u.

Klassieke poorten

De hekwerken en sierpoorten uit onze klassiek collectie zijn ontworpen in traditionele mediterrane stijl. De symmetrische vormen en de elegante sierstukken zorgen voor een warm welkom.

Luxe poorten

Onze luxe collectie bestaat uit indrukwekkende sierpoorten met fraaie, edele afwerkingen voor een luxe uitstraling. Deze poorten staan voor een elegante entree aan uw woning.

Moderne poorten

Onze moderne sierpoorten en hekwerken zijn ontworpen met vlakke en minimalistische elementen die samenkomen tot een robuuste uitstraling van eenvoud en perfectie.

U kunt ook steeds weer geberuiken maken van onze overige diensten zoals:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Thermiekstraat 16

6361 HB Nuth

Tel NL: (045) 577 8899

Mobiel: (06) 113 635 58

Tel BE : (0032) 472 668 211

info@romesmeedwerk.be

Hek- en rasterwerken, Hekwerken en Afsluitingen, Tuinaanleg, Poorten, Sierpoorten, Moderne poorten, Half moderne poorten, Automatisatie en intercom, Klassieke poorten, Balkon hekwerk, Kadercomponenten, Hekwerk automatisatie, Smeedwerk en Tuinpoorten in Opgrimbie, Limburg.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.