Contact
Naam
Het Geheim
Adres
Kerkdries 2
Plaats
Zaventem
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Het Geheim in Zaventem, gezellig eetcafé met terras voor een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of brunch

Gaat u ook zo graag ontbijten in de buurt? Ga dan zeker eens langs bij Het Geheim in Zaventem. Wij zijn een gezellig eetcafé met terras, met een gevarieerde menukaart vol smaakvolle gerechten zoals dagverse salade, heerlijke pasta, vegetarische gerechten en een apart kindermenu bijvoorbeeld. Vraagt u zich af: “Waar eet ik de lekkerste pannenkoeken en wafels?”, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u gezellig brunchen op zondag? Reserveer dan een plekje voor onze zondagsbrunch. Geniet u liever thuis van al dat lekkers, dan kunt u onze rijkgevulde ontbijtmand bestellen. Als rolstoeltoegankelijk eetcafé in de buurt, bieden wij een sfeervolle locatie voor het hele gezin. Wij zien u graag binnenkort bij Het Geheim.

Gezellig eetcafe met terras Zaventem, Vlaams-Brabant

Gezellig eetcafé met terras in Zaventem

Wat ooit begon als het best bewaarde geheim, is al lang geen geheim meer. Inmiddels weten gasten uit de ruime regio ons eetcafé te vinden voor een uitgebreid ontbijt, een smakelijke lunch of onze befaamde tweewekelijkse zondagsbrunch. Parkeren doet u gemakkelijk op de ruime parking voor de deur en in de zomer heeft u, op ons zonneterras, uitzicht op de Sint-Pancratiuskerk. U bent zes dagen per week welkom in ons eetcafé. Vanaf 08:30 staat de verse koffie voor u klaar. Alleen op zondag openen wij onze deuren een half uurtje later en op maandagen zijn we gesloten.

De lekkerste ontbijt- en brunchbox in Vlaams-Brabant

Wilt een Geheim gerecht in huis halen? Maak dan gebruik van onze take-away ontbijtboxen en brunchboxen. Beide boxen worden rijkelijk gevuld met verschillende broodjes en koffiekoeken, sap, een frisse fruitsalade, een American pancake, charcuterie, kaas, zoet beleg en, afhankelijk van het soort box, een zachtgekookt ei of bereiding van ei. In de ontbijtbox vindt u ook yoghurt en gerookte zalm met een slaatje en in de brunchbox quiche en twee verschillende brunchsalades. U bestelt de boxen gemakkelijk een dag van tevoren en haalt ze bij ons af tussen 08:30-11:30.

Let op onze wisselende zomer- en wintertijden

Heeft u ook zin gekregen bij ons langs te komen? Dan vertellen we u graag wat meer over onze wisselende openingstijden. In de zomer zijn we geopend op de volgende tijden: dinsdag t/m donderdag van 08:30-17:00, vrijdag & zaterdag van 08:30 - 21:00 en op zondag van 09:00-12:00. In de wintermaanden verandert dit een klein beetje als volgt: dinsdag t/m zaterdag van 08:30-17:00 en op zondag van 09:00-12:00. Al onze gasten zijn welkom voor de volgende gerechten en diensten:

  • Gezellig eetcafé met terras
  • Ontbijten in de buurt
  • Ontbijtmand bestellen
  • Dagverse salade
  • Pasta
  • Waar eet ik de lekkerste pannenkoeken en wafels
  • Kindermenu
  • Vegetarische gerechten
  • Rolstoeltoegankelijk eetcafé in de buurt
  • Brunchen op zondag

Wilt u vast een plekje reserveren of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Pasta Zaventem, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Gezellig eetcafe met terras, Ontbijten in de buurt, Ontbijtmand bestellen, Dagverse salade, Pasta, Waar eet ik de lekkerste pannenkoeken en wafels?, Kindermenu, Vegetarische gerechten, Rolstoeltoegankelijk eetcafe in de buurt, Brunchen op zondag
Rubriek
Eetcafés, Restaurants, Ontbijtrestaurant
Contact