Contact
Naam
Frisco’s Papegaaienhotel
Adres
Vredestraat 3
Plaats
Niel
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Frisco’s Papegaaienhotel, Niel

Gaat u binnenkort op zakenreis, vakantie of een weekendje weg? Bent u op zoek naar een hotel voor uw papegaai? Dan bent u bij Frisco's Papegaaienhotel uit Niel aan het juiste adres! Wij bieden uw papegaai en/of andere vogel een waar luxe verblijfplaats aan. Bij Frisco's Papegaaienhotel is uw kromsnavel in zeer goede handen en kunt u uw dier met een gerust hart achterlaten.

Opvangdienst voor papegaaien

De papegaai is het derde meest gekochte huisdier en de zaakvoerders droomde ook altijd van een krombek. Maar iedereen weet hoe aanhankelijk ze kunnen zijn en je ook echt gaan missen als u op een welverdiende vakantie bent. Bij Frisco's Papegaaienhotel krijgt uw krombek de beste verzorging, de liefde, de aandacht en al het lekkers wat hij nodig heeft en meer. Op 5 januari 2013 opende wij ons papegaaienhotel in Niel, bij Antwerpen. Terwijl de eigenaren  genieten van ontspanning of vakantie, komen ook de kleurrijke krombekken om in alle luxe.

Indoor vliegruimte, vers fruit en een radio

Bij Frisco's Papegaaienhotel wordt uw papegaai met alle liefde verzorgd en zal niets te kort komen tijdens uw afwezigheid. Sigrid heeft de kennis om deze dieren perfect te verzorgen. Bovendien staat zij in contact met de beste vogelspecialisten in België. Een goede opvang is dan ook zeer belangrijk aangezien papegaaien hun eigen gevoelsleven hebben. In ons papegaaienhotel hebben de verzorgers oog voor uw geliefde huisdier en zal er geen kans zijn voor droevige momenten waarop het dier zich kaal plukt. Zo zijn er voldoende soortgenoten in de buurt die zorgen voor afleiding. Het papegaaienhotel is uitgerust met een grote indoor vliegruimte waar ze zich kunnen uitleven. Bovendien is de inrichting van de ruimte waarin de kooien staan, ook volledig op maat. Zo is er een klimboom, zijn er klimrekken en wordt de lucht gefilterd en ververst zodat uw papegaai in ideale omstandigheden kan verblijven. Ook zal er steeds een radio spelen die ook nog extra voor afleiding zorgt en om het feestje helemaal compleet te maken krijgen de vogels ook nog eens wekelijks een heerlijk douche.

Zo zorgen wij ook nog eens voor heerlijk aangepaste (of eigen) voeding:

  • Elke dag verse groenten en vers fruit
  • Papegaaienbrokken van de dierenarts
  • Wekelijks een palmnoot als snoepje

Een nacht of lang verblijf

Gaat u slechts een dagje weg of plant u een weekendje weg of vertrekt u voor een langere periode? Bij Frisco's Papegaaienhotel kan het allemaal. In de tien ruime kooien kan uw prachtige papegaai op zijn beurt op vakantie komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het dier in zijn eigen veilige kooi te laten verblijven.

De prijzen zijn bovendien per nacht vastgesteld. Zo kost een nachtelijk verblijf tussen de tien en de twintig euro, afhankelijk van de grootte en de verzorging van uw vogel. Al onze tarieven zijn all-in, buiten uitzonderlijke medische kosten natuurlijk. Bent u weer veilig thuis? Dan kunnen de dieren zowel opgehaald als gebracht worden in België en Nederland tegen een kilometervergoeding.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Dierenhotel, Hotel, Dierenhotel en Papegaaienhotel in Niel, Antwerpen.

Trefwoord
Hotel, Dierenhotel, Papegaaienhotel
Rubriek
Dierenhotel
Contact