Contact
Naam
Cleaning Louis
Adres
Mimosastraat 70
Plaats
Gent
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Cleaning Louis in Gent, een kwalitatieve glazenwasserij voor uw ramen, daken en zonnepanelen

Bent u op zoek naar een ruitenwasser in de regio? Cleaning Louis in Gent is een glazenwasser waar u terecht kunt voor al uw raamwerk. Een goede glazenwasserij zoeken in de regio is soms een moeilijke taak, maar bij deze ruitenwassers bent u verzekerd van een streeploze glasbewassing. Zo helpen de glazenwassers u graag met kozijnen reinigen, dakgoten reinigen, gevels reinigen, uw schuine veranda schoonmaken en natuurlijk de ramen poetsen. Met gemak reinigen ze ook koepels en behoort zonnepanelen reinigen tot de mogelijkheden. Om uw ramen glashelder te krijgen maken ze gebruik van de beste materialen en reinigingsmiddelen, zoals het reinigen met osmose. Mocht u naar een schoonmaakbedrijf in de regio zoeken, kijk niet verder dan Cleaning Louis!

Glazenwasserij - Cleaning Louis, Gent

Uiteenlopende diensten bij Cleaning Louis

Cleaning Louis is een glazenwasserij die ervoor zorgt dat u telkens glasheldere ramen heeft. Met de ruitenwasser wordt gekeken naar wat er precies voor uw woning of pand moet gebeuren. Bij het team bent u verzekerd van een professionele reiniging met de beste reinigingsmiddelen, zoals het reinigen met osmose water, om een prachtig streeploos resultaat te garanderen. Cleaning Louis biedt onder de volgende diensten aan:

Raamwerk in Gent

Om uw ramen in topconditie te houden helpt Cleaning Louis graag bij de nodige reiniging. Ze verzorgen glasbewassing voor zowel binnen als buiten om de ramen glashelder te krijgen. Uw veranda kan met de tijd erg vies worden, het is dan ook belangrijk om de veranda op zijn tijd een onderhoudsbeurt te geven. U kunt Cleaning Louis inschakelen om uw schuine veranda schoon te maken en er steeds weer prachtig uit te laten zien. Ook is het mogelijk om hier uw kozijnen te laten reinigen, zelfs de kozijnen die moeilijker te bereiken zijn. Voor zowel houten of kunststof kozijnen weten de glazenwassers de correcte manier om deze schoon te maken zodat het er weer mooi uitziet en langer meegaat. Ook kunnen ze gemakkelijk uw daken ontmossen en de dakgoten en gevels reinigen.

Een professionele glazenwasserij

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dan bent u bij Cleaning Louis aan het juiste adres! Met een koepel zorgt u voor meer daglicht in uw woning, maar de koepels zijn best lastig om schoon te maken. De glazenwasser helpt u bij de professionele reiniging van de dakkoepel.  Hiervoor gebruiken ze de juiste schoonmaakmiddelen om voor een goede onderhoudsbeurt te zorgen en de koepel niet te beschadigen. Cleaning Louis in Gent is een professionele glazenwasser waar u terecht kunt voor al uw raamwerk.

Neem gerust contact als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Glazenwasserij - Cleaning Louis, Gent

Trefwoord
Ruitenwasser, Glazenwasserij, Ramen poetsen, Zonnepanelen reinigen, Reinigen met osmose, Dakgoten reinigen, Kozijnen reinigen, Gevels reinigen, Glasbewassing, Raamwerk
Rubriek
Glazenwassers, Ruitenwassers
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact