Contact
Naam
Verwarming Hofman
Adres
Terbiest 17
Plaats
Herzele
Provincie
Oost-Vlaanderen

Verwarming Hofman, Herzele

Op zoek naar een loodgieter in de regio Herzele? Dan kunt u een beroep doen op Verwarming Hofman. Zaakvoerder Jan Hofman startte in 2006 zijn eigen bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming, sanitaire installaties en houtkackels. Samen met zijn medewerkers wordt alles eigenhandig gedaan. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw wensen perfect worden gerealiseerd. Verwarming Hofman is door heel Vlaanderen actief en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de teller staan.

Werkzaamheden Verwarming Hofman

Centrale verwarming: Voor de installaties van uw verwarming bij nieuwbouw en renovatie. U kunt Verwarming Hofman inschakelen voor volledige installaties van A tot Z. Tevens ook voor het herstellen en onderhouden van uw verwarming bent u aan het juiste adres. Voor het plaatsen van ketels op gas, stookolie of hernieuwbare energie er wordt gewerkt met het kwaliteitsmerk Bulex maar ook andere merken zijn mogelijk.

Sanitaire installaties: Ook bij sanitaire installaties bij nieuwbouw en renovatie kunt u op Verwarming Hofman rekenen. Het kan gaan over het leggen van buizen tot de plaatsing van de sanitaire toestellen en de afwerking naar wens. U kiest zelf de materialen uit waarna Jan Hofman met alle plezier uw ruimte zoals u in gedachten had te realiseren.

Houtkachels: Voor de aankoop en plaatsing van houtkachels kunt u bij Verwarming Hofman terecht. Zoekt u een sfeerbrenger? Of is de kachel echt bedoelt als centraal element voor de verwarming van uw woning? Zulke vragen zijn doorslaggevend bij het maken van de juiste keuze. Een houtkachel wordt rechtstreeks op de waterleiding van uw centrale verwarming aangesloten waardoor u snel uw volledige woning kan verwarmen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen.

 

 

Trefwoord
Badkamerrenovatie, Onderhoud CV, Herstel aan CV, Installatietechniek , Plaatsen CV, Loodgieter, Vernieuwen CV, Houtkachels, Sanitaire installatie, Sanitaire verwarming
Rubriek
Onderhoud & herstel CV, Installatie CV
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact