Contact
Naam
Ingels BVBA
Adres
Callamerenstraat 85
Plaats
Kallo
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

Ingels BVBA, Kallo

Bent u op zoek naar een vakking en professioneel bedrijf voor al uw renovatie- en/nieuwbouwprojecten of dakwerken? Dan bent u bij Ingels Bouw- en Renovatiewerken uit Kallo  aan het juiste adres! Met maar liefst meer dan 20 jaar aan ervaring op de teller is zaakvoerder Dominique Ingels de ideale partner voor al deze werken. Inmiddels heeft de zaakvoerder een team van deskundig en professionele vakmannen om zich heen verzameld voor al uw nieuwbouw, ruwbouw, renovatie en dakwerken. In ons bedrijf staan kwaliteit, de klant en een perfecte afwerking steeds weer hoog in het vaandel. Bouw en vertrouw met een gerust hart op Ingels Bouw- en Renovatiewerken uit Kallo!

Deze veelzijdige aannemer in Waasland met oog voor kwaliteit en afwerkingveelKies staat steeds weer tot uw dienst. Heeft u een grondige verbouwing van uw woning? Eem compleet nieuwbouwproject? Schroom dan niet om Ingels Bouw- en Renovatiewerken in te schakelen want dan bent u verzekerd van:

Afwerking tot in de puntjes
Hoge kwaliteit
Vakmanschap
Persoonlijke service
Klantgerichtheid
Totaaloplossing van A tot Z
Een propere werf
Een correcte en eerlijke benadering

Samen zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. U kunt ons inschakelen voor zowel nieuwbow projecten, renovaties, ruwbouw en dakwerken.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt een afspraak maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Aannemers - Woningbouw, Nieuwbouw voor woningbouw, Renovatie voor woningen, Dakwerken, Hellende daken, Platte daken, Velux dakramen, Gevelbekleding, Betonwerken, Bouwwerken en Daktimmerwerken in Kallo, Oost-Vlaanderen.

Trefwoord
Nieuwbouw voor woningbouw, Renovatie voor woningen, Dakwerken, Hellende daken, Platte daken, Velux dakramen, Gevelbekleding, Betonwerken, Bouwwerken, Daktimmerwerken
Rubriek
Aannemers - Woningbouw
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact