Logo Gorga Algemene Decoratiewerken - Houthalen (Houthalen-Helchteren)
Contact
Naam
Gorga Algemene Decoratiewerken
Adres
Anjelierenstraat 6
Plaats
Houthalen (Houthalen-Helchteren)
Provincie
Limburg

Gorga Algemene Decoratiewerken, Houthalen

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf die mooi afgewerkte interieurs en stralende gevels, schilderwerken en nog veel meer kan leveren? Dan bent u bij Gorga Algemene Decoratiewerken uit Houthalen aan het juiste adres! Dit zijn slecht enkele specialiteiten van de zaakvoerder Gabriele Gorga van Decoratiewerken Gorga kunt inschakelen. Met maar liefst meer dan 20 jaar ervaring in algemene schrijnwerken, lak- en decoratiewerken startte de zaakvoerder in 2018 zijn eigen bedrijf op. Steeds weer staan wij voor u klaar als uw ideale partner in de regio Limburg en Vlaams-Brabant.

Binnenschilderwerken: Om de laatste hand te leggen aan uw interieurafwerking kunnen wij uw  renovatie en/of nieuwbouwproject voorzien van ieder gewenste kleur. Wij zorgen er voor dat al uw muren, plafonds, houten balken, trappen, faiences en het lakken van binnendeuren worden voorzien van kwaliteitsverf met een perfecte afwerking. Wij denken altijd met onze klanten mee en staan u bij met advies op maat.

Buitenschilderwerken: Ook voor al uw buitenschilderwerken bent u steeds weer bij Gorga Algemene Decoratiewerken aan het juiste adres. Wij laten uw buitengevels stralen als nooit te voren. Wij maken enkel en alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteitsvolle verfproducten in combinatie met een bijkomende beschermlaag die ook nog eens voor een leuke kleur zorgt. Ook voor uw buitenschrijnwerken dragen wij er zorg voor dat het op tijd voorzien wordt van een nieuwe verflaag.

Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website voor onze overige diensten:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt een afspraak inplannen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Decoratiewerken, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Lakwerken, Spuitwerken, Binnen schrijnwerken, Maatkasten, Dressings, Plaatsen van binnendeuren, Valse wanden en Parket en laminaat leggen in Houthalen, Limburg.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.