Contact
Naam
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA
Adres
Ambachtsweg 3
Plaats
Lanaken
Provincie
Limburg
Social Media

Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken, voor al uw verbouwingswerken en meer

Bent u op zoek naar een aannemer voor het bouwen van uw nieuwe woning? Wees welkom bij Rudi Lathouwers BVBA in Lanaken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het bouwen van woningen, maar ook voor al uw renovatiewerken of algemene verbouwingswerken. Naast nieuwbouw, verzorgen wij ook appartementsbouw en ruwbouw. Zo kunnen wij u van dienst zijn voor elke mogelijke verbouwing. Wij komen langs voor zowel kleine als grote opdrachten.

Bouwen van uw nieuwe woning

Bij het bouwen van een nieuwe woning komt heel wat kijken. Zo moet u met hulp van een architect uw nieuwe huis vormgeven, vergunningen aanvragen en nadenken over de materialen en energiezuinigheid. Tijdens een inventariserend gesprek bespreken we uw wensen en diverse mogelijkheden. Hierna voorzien wij u van een passend advies met bijbehorende offerte. Wij staan garant voor een strakke planning en werken enkel met professionele vakmensen. Zo bent u verzekerd van een perfecte realisatie van uw nieuwe droomhuis, precies zoals u dat wenst.

Waardeverhoging met renovatiewerken

De wetgeving op het gebied van wonen verandert. Zo is tegenwoordig dakisolatie verplicht en wordt er ook gekeken naar de energieprestatie en ventilatie van een woning. Door het renoveren van uw woning, kunt u gelijktijdig uw huis moderniseren. Bij het aanleggen van dakisolatie, kunt u bijvoorbeeld overwegen tevens zonnepanelen aan te leggen. Zo voldoet u beter aan de nieuwe eisen en stijgt de waarde van uw woning. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden bij u thuis.

Meer ruimte door verbouwing

Woont u prima naar uw zin, maar wordt het huis een beetje te klein? Dan kunt u ook een algemene verbouwing overwegen. Door een aanbouw bijvoorbeeld, creëert u extra ruimte om te gebruiken als kantoor aan huis, woonkeuken, garage of serre. Ook kunt u extra slaapkamers realiseren door op de zolderverdieping een scheidingswand te plaatsen en extra dakvensters te plaatsen. Heeft u ook meer ruimte nodig? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

48270186_s.jpg - Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA, Lanaken

Trefwoord
Bouwen van woningen, Nieuwbouw, Renovatiewerken, Verbouwingswerken, Ruwbouw, Appartementsbouw
Rubriek
Bouwbedrijven, Woningbouw, Aannemers - Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact