Contact
Naam
Fenexco
Adres
Hoogkamerstraat 55
Plaats
Temse
Provincie
Oost-Vlaanderen
Website
Geopend op
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Fenexco, Temse

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor al uw binnen- en buitenschrijnwerken? Dan bent u bij Fenexco uit Temse aan het juiste adres! Wij bieden u zeer veel verschillende merken aan maar ook bieden wij u ons eigen binnen- en buitenschrijnwerk uit eigen atelier aan. Denk aan op maat ontwikkelde ramen en deuren in pvc en aluminium van eigen productie. Uiteraard gecombineerd met een kwaliteitsgarantie en bijhorende snelle en correcte service.

Steeds weer bent u bij Fenexco uit Temse aan het juiste adres voor ramen en deuren in pvc of aluminium. Wij plaatsen en leveren in heel BelgiŽ!

Zo geniet u van de expertise van Fenexco die maar liefst over meer dan 15 jaar ervaring beschikt. Bij ons steeds weer: Snelle correcte service, eerlijke prijzen, nette afwerkingen en de klant staat altijd bij ons op nummer 1!

Ramen en deuren: We breken uw oude ramen en deuren uit, vervangen ze door onze hoogkwalitatieve exemplaren en werken alles netjes af voor een prachtig resultaat. Ook hier geniet u van een topservice en de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Kijk gerust een voor meer informatie op onze website! Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Gyprocwerken, Rolluiken, Schrijnwerken, Ramen hout, Ramen aluminium, Deuren aluminium, Hout, Pvc, Ramen pvc, Garagepoorten, Binnen schrijnwerken, Buiten schrijnwerken, Screens, Maatkasten, Volledige inrichting van keukens en Volledige inrichting van badkamers in Temse, Oost-Vlaanderen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.