Contact
Naam
VNR-Concept BVBA
Adres
Vinkenlaan 15
Plaats
Izegem
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

VNR Concept BVBA voor verbouwingswerken en schilderwerken op maat in Izegem en wijde omgeving

Bent u op zoek naar een vakbekwame aannemer voor het uitvoeren van uw verbouwingsproject? Neem contact op met VNR Concept BVBA in Izegem. Zij zijn ervaren in het uitvoeren van verbouwingswerken op maat en nemen ook de schilderwerken voor hun rekening. De diensten zijn bijzonder breed: binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, badkamerrenovatie, isolerende werken, sanitaire toepassingen, vloerwerken, interieurafwerking, zolderinrichting. Deze aannemer komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Vervolgens wordt een gratis offerte opgemaakt binnen uw beschikbare budget. U zult versteld staan van het uiteindelijke resultaat.

VNR-Concept BVBA, Izegem

Werken met duurzame en sterke materialen

Tijd om te verbouwen? Dan is het moment aangebroken om VNR Concept in Izegem aan te spreken. Met zijn jarenlange ervaring weet zaakvoerder Rudy Van Nieuwenhove perfect in te spelen op uw wensen. Met een breed pakket aan diensten treft u de ideale aannemer voor uw verbouwingen in West- en Oost-Vlaanderen. Uw verbouwing wordt ondersteund met uitgebreide service en het leveren van advies. Dit kan gaan van het herinrichten van de woonkamer, uw badkamer renoveren, het afwerken van de zolder tot uw volledige woning in het nieuw steken. Steeds wordt gebruik gemaakt van materialen met een duurzame en sterke kwaliteit.

Alle sanitaire toepassingen opnemen in plan

Het kan zijn dat u een andere badkamerstijl wenst en mee wilt gaan met uw tijd. Voor de uitwerking van uw ideeën steunt u op de expertise van VNR Concept. Er wordt in nauw overleg met u een overzichtelijk plan opgemaakt. Voor uw badkamer wordt aangekleed bekijkt VNR Concept uw nutsleidingen. Het gaat om vernieuwen van de waterleiding, buizen voor de verwarming leggen of de elektriciteit actualiseren en uitbreiden. Het behoort allemaal tot hun takenpakket. De sanitaire toepassingen worden geplaatst met bijvoorbeeld een bad, een inloopdouche, hangtoilet en een wastafel. Het concept is inclusief vloer- en betegelingswerken.

Maatwerk leveren in elk renovatieproject

Van afbreken tot schilderen. Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatiewerken waarbij het in staat is uw werf van de eerste afbraakwerken tot en met de werken van de schilder te voorzien. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk. Uw dressing zal perfect passen in de voorziene ruimte en uw vloeren worden egaal geplaatst. Het bedrijf is eveneens gespecialiseerd in isolatiewerken, het leggen van EPDM-daken, het plaatsen van bijgebouwen, uitvoeren van vloer- en tegelwerken, het leggen van laminaat en parket, gerenoveerde badkamers, leveren afgewerkte zolders en maatwerk voor uw geschilderde interieurs.

Contacteer VNR Concept wanneer u op het punt staat te verbouwen en bekijk de recente realisaties op de website.

18.jpg - VNR-Concept BVBA, Izegem

Trefwoord
Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Badkamerrenovatie, Isolerende werken, Sanitaire toepassingen, Vloerwerken, Maatwerk, Interieurafwerking, Zolderinrichting, Renovatiewerken
Rubriek
Schilderwerken, Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact