Logo Juridisch Vertaalhuis Van der Pluym - Hoogstraten
Contact
Naam
Juridisch Vertaalhuis Van der Pluym
Adres
Katelijnestraat 3
Plaats
Hoogstraten
Provincie
Antwerpen

Juridisch Vertaalhuis Van der Pluym, Hoogstraten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd juridisch vertaalbureau? Dan bent u bij Juridisch Vertaalhuis Van der Pluym uit Hoogstraten aan het juiste adres! Vertaalhuis Van der Pluym staat voor meer dan twintig jaar ervaring in juridische vertalingen van alle brontalen naar alle doeltalen. Onze vertalers zijn beŽdigd en nagenoeg altijd native speakers in de doeltaal, wat mee bijdraagt tot een optimale kwaliteit van de vertalingen.

U kan een beroep doen op ons voor vrije en beŽdigde vertalingen. Met het oog op een volledige afhandeling van de diensten die we leveren, zorgen wij, indien nodig, ook voor legalisatie door de Rechtbank van Eerste Aanleg, door federale overheidsdiensten en/of door ambassades.


Bij Juridisch Vertaalhuis Van der Pluym houden we van openheid. We stemmen het vertaalproject op een transparante manier optimaal met u af, zowel wat de timing en planning betreft als qua prijs. Uw planning is de onze!

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Vertalers, Juridische dienstverlening, BeŽdigde Vertalingen, BeŽdigd vertaler, Juridisch vertaler, Vertaalbureau alle talen, Legalisatie federale overheidsdienst, Legalisatie vertaling rechtbank, FOD buitenlandse zaken of ambassade, Apostille vertaling, Native speakers, Juridisch vertaalbureau gespecialiseerd in alle talen in Hoogstraten, Antwerpen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.