Contact
Naam
Van Campenhout Steven
Adres
Kerkstraat 11-13
Plaats
Humbeek
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

Van Campenhout Steven, Humbeek

Voor een betere balans tussen sport en werk en ontspanning kunt u bij ons terecht.
Body Complex Van Campenhout Steven is een totaalconcept voor een betere gezondheid. Door het combineren van fitness, kinesitherapie en gezondheidscoaching streven wij ernaar om uw doelen te bereiken. 

Diensten Van Campenhout Steven:

  • Fitness:
    Heeft u medische klachten? En wenst u deze te verminderen. Of misschien wilt u gewoon gewicht verliezen of uw conditie opbouwen. In ons fitnesscentrum kunt u dan terecht. Met persoonlijke begeleiding zorgen wij er samen voor dat u uw doelen bereikt. 

  • Kinesistenpraktijk:
    In ons gezondheidscentrum is constant is een ervaren en gediplomeerd kinesist aanwezig. Door onze jarenlange ervaring bieden wij allerlei mogelijkheden om u van uw klachten af te helpen. 

  • Gezondheidscoaching:
    Samen werken aan het verliezen van gewicht, stoppen met roken, het verbeteren van conditie, stresspreventie en relaxatie. Wij ondersteunen u om uw kwaliteit van uw leven te verbeteren. 

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak kunt u gerust contact met ons op nemen.

Fitnessapparatuur, Fitnesscentra, Sport en beweging, Revalidatie training, Spinning , Fitness groepsles, Kinesist, Personal coaching, Yoga fitness, Cardio training, Fitheid en Gezondheidscoach in Humbeek, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Sport en beweging, Revalidatie training, Spinning , Fitness groepsles, Kinesist, Personal coaching, Yoga fitness, Cardio training, Fitheid , Gezondheidscoach
Rubriek
Fitnessapparatuur, Fitnesscentra
Openingstijden
Ma 13:30 - 22:00
Di 08:30 - 12:00 13:30 - 22:00
Wo 13:30 - 22:00
Do 8:30 - 12:00 13:30 - 22:00
Vr 13:30 - 20:30
Za 09:00 - 13:00
Zo 09:00 - 13:00
Contact