Logo Hoevevlees Saeftingherhof - Kieldrecht
Contact
Naam
Hoevevlees Saeftingherhof
Adres
Hertog Prosperstraat 20
Plaats
Kieldrecht
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media
Geopend op
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
14:00-17:00
Zondag
Gesloten

Hoevevlees Saeftingherhof, Kieldrecht

In 1991 is in het mooie Prosperpolder Hoevevlees Saeftingherhof gestart. Met toeval is bij ons een pasgeboren kalfje terecht gekomen. Dit was voor ons het begin voor ons voorliefde voor boerenstiel. Wij hebben daarna een boerderij gekocht en deze is uitgegroeid naar wat het nu is. 

Wij streven naar het perfect kweken van runderen van het Belgische wit-blauwe ras. Zo zorgen wij voor een perfect stukje vlees op uw bord.

Ons Vlees:

Het vlees staat bekend om de malse structuur en mooie donkere kleur. Altijd mager, mals vlees met een diepe volle smaak. Ons vlees vindt u in zorgvuldig samengestelde gemengde pakketten. De beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs als tijd op een duurzame wijze. 

Uit onze eigen beste vrouwelijke dieren wordt ons vlees geselecteerd. Deze hebben gedurende vele jaren kunnen genieten van het vrije leven.

Wij werken gezamenlijk aan duurzame landbouw door rechtstreeks aan de consument te leveren. 

Voor vragen of bestellingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vleeshandel, Natuurlijk hoevevlees, Hoeveslagerij, Pré-salé-smaak, Verdronken land van Saeftinger en Vlees rechtstreeks van de boer in Kieldrecht, Oost-Vlaanderen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.