Contact
Naam
Prik-Tik-JMC Drinks
Adres
Rijksweg 626 C
Plaats
Maasmechelen
Provincie
Limburg
Social Media

Prik-Tik-JMC Drinks in Maasmechelen voor heerlijke streekbieren en een grote selectie wijnen

Prik-Tik-JMC Drinks in Maasmechelen is een drankenhandel met een ruime keuze aan dranken en frisdranken om uzelf mee te verwennen. Ze hebben onder andere een grote selectie wijnen en grote keuze in sterke dranken en likeuren. De drankenspecialist heeft wijnen van klassieke wijnregio’s en landen, maar ook van meer opkomende streken. Ook vindt u populaire champagnes in hun assortiment. Bij de bierhandel heeft u keuze uit allerlei soorten bieren zoals de pilsbieren, maar ook trappist bieren, streekbieren en fruitbieren. Prik-Tik-JMC Drinks biedt ook lokale Limburgse bieren aan. Verder voorzien ze in de verkoop van sterke dranken zoals whisky.

Trappist bieren Maasmechelen

Uitgebreid aanbod bij Prik-Tik-JMC Drinks

In 1979 begon Jean Winters samen met zijn vrouw een drankwinkel. Al snel had zoon Jaak de kriebels te pakken en ging hij zijn ouders helpen. In 1988 nam Jaak samen met zijn vrouw Carine de zaak over en verhuisde ze samen naar een grotere winkel ook gelegen in Meeuwen-Gruitrode. In het jaar 2000 opende ze een tweede winkel in Maasmechelen. Na 7 jaar heeft het team gekozen voor 1 winkel, gelegen in Maasmechelen. In 2018 verhuisde ze naar een mooi, nieuw pand in Opgrimbie. Het paar werkt hier samen met hun dochter Fran. Prik-Tik-JMC Drinks heeft grote keuze in sterke dranken en likeuren in het assortiment, waaronder:

  • Pilsbieren
  • Trappist bieren
  • Streekbieren
  • Fruitbieren
  • Lokale Limburgse bieren
  • Grote selectie wijnen
  • Klassieke wijnregio's en landen
  • Populaire champagnes
  • Whisky

Wijnen & populaire champagnes bij Prik-Tik-JMC Drinks

Als u ‘s avonds graag geniet van een lekkere glas wijn dan vindt u hier gegarandeerd een fles wijn die helemaal bij u in de smaak valt. Prik-Tik-JMC Drinks heeft ook een grote selectie wijnen zowel van de klassieke wijnregio’s en landen, als van de nieuwe opkomende streken. Ook populaire champagne, cava en prosecco zitten in het assortiment. Bent u op zoek naar alcoholvrije dranken dan hebben ze ook een uitgebreid aanbod aan frisdranken, fruitsappen, energiedranken, sportdranken en ook zuivelproducten om uit te kiezen. 

Streekbieren en sterke dranken in Maasmechelen

Bij Prik-Tik-JMC Drinks heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten bieren. Een van de meest gekochte en gedronken bieren zijn de pilsbieren. Als u net even een iets andere smaak zoekt dan vindt u ook trappist bieren en streekbieren zoals lokale Limburgse bieren in het assortiment. Voor een lekkere, zoete smaak heeft u bij de drankenhandel een ruime keuze uit de heerlijke fruitbieren. Daarnaast hebben ze ook een grote keuze in sterke dranken en likeuren. In hun ruime assortiment vindt u onder andere gin, whisky, rum, jenever, vodka, cognac en alle soorten klassieke aperitieven. Ook voor mooie geschenkmanden naar wens en budget bent u bij Prik-Tik-JMC Drinks aan het juiste adres. Kortom, Prik-Tik-JMC Drinks in Maasmechelen is een drankenhandel die zowel wijn, bier, sterke dranken en frisdranken aanbiedt.

Kom gerust eens langs in de winkel of neem contact op als u nog verdere vragen heeft. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Streekbieren Maasmechelen

Trefwoord
Pilsbieren, Trappist bieren, Streekbieren, Fruitbieren, Lokale Limburgse bieren, Grote selectie wijnen, Klassieke wijnregio's en landen, Populaire champagnes, Grote keuze in sterke dranken en likeuren, Whisky
Rubriek
Wijnen en sterke dranken, Bierhandel, Drankenhandel, Wijnhandel
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09.00 - 18.00
Wo 09.00 - 18.00
Do 09.00 - 18.00
Vr 09.00 - 18.00
Za 09.00 - 17.00
Zo gesloten
Contact