Contact
Naam
Comeet+ BV
Adres
Eigenaarsstraat 34
Plaats
Turnhout
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Comeet+ BV, Turnhout

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw sanitaire- en centrale verwarmingsinstallaties? Dan bent u bij zaakvoerder  Ben Hendrickx  van Comeet+ BV uit Turnhout aan het juiste adres! Wij van Comeet+ BV zijn uw ideale partner voor al deze werkzaamheden en staan steeds weer met veel plezier en passie voor u klaar. Zaakvoerder Ben voert alle onderhoud, herstellingen en nazicht zelf uit aan uw centrale verwarmingsinstallaties en gasketels. Ook voor de installatie van een nieuwe gasketel kunt u bij Comeet+ BV terecht. Of het nu om nieuwbouw en/of renovatieprojecten gaat wij plaatsen de volledige verwarmingsinstallaties voor u. Wij houden uiteraard rekening met de hedendaagse energiewetgevingen en reglementeringen. Bij de plaatsing van een verwarmingsketel leveren wij uiteraard de nodige certificaten.

Wist je dat het onderhoud van een gasketel elke 2 jaar wettelijk verplicht is?  Ook hiervoor kan je bij Comeet+ BV  terecht.  Wij hebben het erkenningsnummer G1 en doen het onderhoud van Vaillant verwarmingsketels!

U kunt bij ons altijd terecht voor de volgende werkzaamheden:

Wie is Comeet+ BV?
Wij zijn uw ideale partner en specialist voor centrale verwarming en sanitair voor Turnhout en omstreken.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Loodgieterij, Onderhoud van ketels, Centrale verwarming, Sanitaire installaties, Renovatie aan badkamers, Loodgieter, Warmtepompen, Depannage, Plaatsen van nieuwe ketels, Vloerverwarming en Herstellingen loodgieterij in Rijkevorsel, Antwerpen.

Trefwoord
Onderhoud van ketels, Plaatsen van nieuwe cv ketels, Sanitaire installaties, Vervangen van ketels, Renovatie aan badkamers, Herstellingen van verwarmingketels, Depannages van sanitair en centrale verwarming, Vaillant, Dringende ontstoppingen, Herstellingen loodgieterij
Rubriek
Loodgieterij
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact