Contact
Naam
MDS Bouwwerken
Adres
Meerskant 159
Plaats
Zele
Provincie
Oost-Vlaanderen

Voor uw betonwerken in Oost-Vlaanderen moet u bij MDS Bouwwerken in Zele zijn!

Bent u op zoek naar een specialist in funderingswerken en betonwerken? Dan bent u bij MDS Bouwwerken in Zele aan het juiste adres. We zijn uw specialist in Oost-Vlaanderen en helpen u graag verder met al uw beton- en funderingswerken. Reken op ons voor het aanleggen van zwembaden, uw nieuwe poolhouse, uw carport en tuinhuis. Uw fundering is de basis en op ons kunt u bouwen. We vertellen u graag meer over onze diensten, waaronder de faciliteit service, rioleringswerken en uiteraard betonherstelling. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Ons team van MDS Bouwwerken helpt u graag verder. 

Betonwerken Zele, Oost-Vlaanderen

Gespecialiseerde funderingswerken door MDS uit Zele

MDS Bouwwerken is uw aannemer voor funderings- en betonwerken. We voeren gespecialiseerde funderingstechnieken uit, zowel bij kleine als middelgrote projecten. Daarbij stellen we ons steeds flexibel op en denken met u mee over de beste oplossing. U vindt in ons een aannemer met jarenlange ervaring in grondwerken en betonwerken op grote dieptes voor rioleringstoepassingen met de daarbij horende beschoeiingen. Als kmo spelen we dan ook in op de nichemarkten waar de grote machines niet terechtkunnen en waar het standaard funderingswerk niet de juiste oplossing biedt. Voor MDS Bouwwerken begint de uitdaging waar het voor anderen stopt. Mogen we ook voor u een fundering aanleggen waar u een levenlang op kunt bouwen?

De expertise in betonwerken en onze totaalaanpak  

In MDS Bouwwerken vindt u uw partner voor betonbouw. Betonbouw voor onder andere kelders, vloeren, kunstwerken en zwembaden. Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in zowel de openbare als private sector. Zo zijn we de aannemer van Aquafin, Farys, Vivaqua en Ontex. We voorzien u met een totaalaanpak. Dit wil zeggen dat we de funderingswerken uitvoeren van A tot Z, inclusief afbraakwerken, grondwerken en rioleringswerken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van een volledig nieuwe riolering, ook voor het plaatsen van septische putten en waterputten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. We nemen uw project graag met u door. 

Onze diensten vanuit Oost-Vlaanderen op een rij

We bieden onze klanten graag een totaalservice aan. Een voorbeeld hiervan is onze facility service: 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen onze vakmannen ingezet worden voor onderhoudswerken en herstellingswerken. Van het vervangen van een lamp, lekkende kraan tot betonwerken, op MDS Bouwwerken kunt u rekenen!  Onze specialisaties voor u op een rij:

  • Betonwerken
  • Funderingswerken
  • Zwembaden
  • Poolhouse
  • Betonherstelling
  • Carport
  • Tuinhuis
  • Faciliteit service
  • Rioleringswerken

Neem gerust contact op voor meer informatie, advies en/of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Tuinhuis Zele, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Betonwerken, Funderingswerken, Zwembaden, Poolhouse, Betonherstelling, Carport, Tuinhuis, Faciliteit service, Rioleringswerken
Rubriek
Algemene Bouwwerken, Totaalprojecten
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact