Logo BVBA Kerremans - Puurs
Contact
Naam
BVBA Kerremans
Adres
Molenheide 11
Plaats
Puurs
Provincie
Antwerpen

BVBA Kerremans, Puurs

Bent u op zoek naar een vakkundig schrijnwerker? Dan bent u natuurlijk bij BVBA Kerremans uit Puurs aan het juiste adres! Hout is een zeer mooi natuurlijk product dat op veel verschillende manieren te gebruiken is. Een aantal voordelen zijn dat het natuurlijk, milieuvriendelijk en indien op de juiste manier bewerkt ook enorm duurzaam product is. Het is ook makkelijk te bewerken indien u over de juiste gereedschappen, kennis en handigheid beschikt. Hout straalt ook warmte en karakter uit, het past in ieder type huis zowel strakke alleenstaande woningen als rijtjes huizen en natuurlijk ook bij klassieke villa's. Kies voor een vakkundig bedrijf, kies voor BVBA Kerremans!

Schrijnwerken binnen en buiten

Kerremans Schrijn en timmerwerken zorgt voor de bekleding van uw gevel maar ook voor poorten, deuren, tuindecoratie. Wij werken onder andere met eik, oregon, bankirai, padouk, ceder, afzelia, meranti, merbau,…

Binnen plaatsen en vervangen wij ramen en deuren, alsook de afwerking ervan (raamkozijnen, venstervanken, kaders,…). Uw dressings, berging, keuken, gordijnkasten, houten vloeren of parket, trappen, omkastingen, wandbekleding,… zijn ook bij ons in goede handen. Bij ons wordt alles op maat met de hand gemaakt geheel gelang uw wensen.

Dakwerken hellende daken

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw constructie en volledige afwerking van uw hellend dak onder handen kan nemen? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Zowel de houten steunende constructie, pannelatten als onderdak, isolatie en bedekking nemen wij op ons. Zo heeft u maar één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en garanderen wij u een perfecte planning en afwerking.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Geen enkel probleem, neem gerust contact met ons op wij staan u graag te woord!

Schrijn- en timmerwerken, Dak- en timmerwerken, Algemene schrijn- en timmerwerken, Totale afwerking van hellende daken, Buitenschrijnwerk, Binnenschrijnwerk, Dakwerken, Dak- en timmerwerken en Het maken en plaatsen van trappen in Puurs, Antwerpen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.