Contact
Naam
De Vrijdagmarkt
Adres
Hoge Mereyt 12C
Plaats
Brecht
Provincie
Antwerpen

 

De Vrijdagmarkt, Brecht

Heeft u wegens een verhuizing, het overlijden van een geliefde of door een andere reden een gehele of gedeeltelijke inboedel over waar u vanaf moet? Dan bent u bij ons van De Vrijdagmarkt uit Brecht aan het juiste adres! Uiteraard komen wij altijd vrijblijvend bij u langs voor een prijsofferte. Wij zijn altijd op zoek naar mooie stukken voor onze klanten. Wij komen vrijblijvend bij u langs, u kunt ons natuurlijk ook altijd eerst wat foto's toezenden van de te verkopen goederen.

Werkzaamheden De Vrijdagmarkt

  • Inboedelopruiming: Wij bepalen de waarde van uw inboedel en berekenen de kosten van het leegmaken van het pand. Als u veel waardevolle goederen hebt aan te bieden dan betalen wij u een eerlijke prijs. Is de waarde van de goederen gelijk aan de kosten van de opruiming dan ruimen we alles op zonder dat u iets hoeft te betalen. Is de waarde van de inboedel kleiner dan de kosten (bvb. veel stort en waardeloze spullen) dan dient u ons te betalen. Dit alles gebeurt natuurlijk in samenspraak met u.

  • Aankoop Antiek, Brocante, Vintage, verzamelingen en anderebruikbare spullen: Wij komen bij u langs en proberen een prijs overeen te komen die voor beide partijen redelijk is. Hier rekenen we natuurlijk geen kosten voor.

  • Opruiming winkels, magazijnen en dergelijke: Na een plaatsbezoek bezorgen wij u een offerte voor het opruimen en/of leegmaken van het betreffende pand. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de waarde van de goederen die zich in het pand bevinden. Deze waarde wordt in mindering gebracht van de door ons te maken onkosten. Alles gebeurt natuurlijk in samenspraak met u.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Verkoop, Goederenvervoer, Antiekhandelaren, Antiek, Inboedel ophalen, Inboedel opkopen, Aankoop van antiek, Aankoop van brocante, Aankoop van vintage, Aankoop van verzamelingen, In- verkoop van handel, Ophalen van bruikbaar goederen, Antieke klokken en Antieke meubelen opkopen in Brecht, Antwerpen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.