Contact
Naam
Vertho Glaswerken
Adres
Groenstraat 50
Plaats
Puurs-Sint-Amands
Provincie
Antwerpen
Social Media

Vertho Glaswerken in Puurs voor kwaliteit in beglazing binnen en buiten

Vertho Glaswerken is gespecialiseerd in alle soorten interieur glaswerk en exterieur glaswerk, waaronder het plaatsen van glazen deuren en interieurglas, maar ook de verduurzaming van enkel naar dubbelglas. Daarnaast plaatst dit bedrijf uit Bornem doucheschermen, inloopdouches, glazen balustrades, glazen tussenwanden, glazen spatwanden, spiegels en Lacobel, een helder floatglas dat aan één kant bedekt is met een hoog kwalitatieve verflaag. Vertho heeft 14 jaar ervaring in glaswerken binnen en buiten. Maak kennis met Vertho. Ze hebben daar een passie voor glas in combinatie met een flinke dosis ondernemerschap.


Rechtstreeks persoonlijk contact met klant

Passie en ondernemerschap was voor oprichter Thomas Verbeeck genoeg om in 2018 zijn eigen firma te beginnen. Hij staat als zelfwerkend patroon op elke werf om de werken uit te voeren en te coördineren. U hebt dan ook maar één aanspreekpunt vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering. Op die manier is er een rechtstreeks en persoonlijk contact met de klanten. Vertho uit Bornem gaat uit van de smaak van de klant.

Dubbele beglazing duurzaam en veilig

Het aanbod van Vertho is heel veelzijdig. Zo plaatsen ze douchepanelen, doucheschermen en allerlei binnendeuren in glas. Alles is maatwerk en wordt tot op de millimeter precies geplaatst. U hebt de keuze tussen deuren op scharnieren, glazen deuren op een vloerveer, deuren verwerkt in de wanden, schuifdeuren of deuren met profielen rondom. Vertho plaatst ook balustrades, spatbladen in glas en alle mogelijke spiegels in uw huis of bedrijfsruimte. Door enkel glas te vervangen door dubbele beglazing bespaart u op uw energiefactuur en bent u beter beschermd tegen geluid van buitenaf en tegen inbraak.

Heel het land weet intussen Vertho te vinden

Glazen oppervlakken kunnen ook gezandstraald en gelakt worden in een RAL-kleur naar keuze. Hebt u een bedrijf en wil u een mooi logo op uw glazen deur? Er wordt gewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit en oplevering binnen de afgesproken termijn. Voor elk probleem vinden we de optimale oplossing en aan een interessante prijs. Hierdoor weten klanten uit heel het land Vertho te vinden. Zowel particulieren, winkels als bedrijven zijn enthousiast over projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. U kunt bij Vertho Glaswerken terecht voor een brede dienstverlening. Schakel ze onder andere in voor:

  • Interieur glaswerk
  • Exterieur glaswerk
  • Dubbelglas
  • Glazen deuren
  • Doucheschermen
  • Spiegels
  • Glazen tussenwanden
  • Glazen balustrades
  • Glazen spatwanden

Contacteer Vertho Glaswerken voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Trefwoord
Interieur glaswerk, Exterieur glaswerk, Dubbelglas, Glazen deuren, Doucheschermen, Spiegels, Glazen tussenwanden, Glazen balustrades, Glazen spatwanden
Rubriek
Glas en glashandel, Glas, Glaswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact