Contact
Naam
EMC Greenroofs
Adres
Industriestraat 37
Plaats
Ruiselede
Provincie
West-Vlaanderen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

EMC Greenroofs in Ruiselede, uw specialist voor groendaken en daktuinen

Op de eerste plaats moet een dak een gebouw waterdicht maken, maar tegenwoordig kan een dak meerdere functies hebben. Steeds meer daken worden gebruikt als gebruiksdaken. Groendaken, oftewel greenroofs, bieden mens, natuur en klimaat veel voordelen. Denkt u aan een greenroof? Dan moet u bij EMC Greenroofs zijn. Dit dynamische bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van groendak en de aanleg van daktuin. U kunt voor zowel een intensief groendak als een extensief groendak terecht. Deze specialist in groendaken en daktuinen staat voor een persoonlijke, open aanpak. Ook voor het onderhoud van groendak en het onderhoud van daktuin kunt u ook op EMC Greenroofs rekenen, na de realisatie staan zij garant voor het onderhoud. Neem gerust contact op.

Groendaken - EMC Greenroofs, Ruiselede

Voordelen van een greenroof

Een greenroof brengt enorm veel voordelen met zich mee. Naast het esthetische effect van een rustgevend, groen uitzicht, helpt een greenroof ook nog mee in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Groendaken filteren stofdeeltjes uit de lucht, waardoor de lucht schoner wordt. Daarnaast werkt een groendak isolerend. De woning is koeler in de zomer en warmer in de winter. Bij regenval zorgt een greenroof voor minder wateroverlast. Wanneer u zonnepanelen heeft, zijn deze extra efficiënt op een groendak. Sommige gemeentes en steden bieden subsidie voor de aanleg van groendaken. 

Service en kwaliteit

Bij EMC Greenroofs krijgt u gegarandeerd een persoonlijke en open aanpak. Van begin tot eind neemt het team u mee in het project. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Na het eerste contact wordt er een ontwerp van uw groendak of daktuin gemaakt met daarbij een zo nauwkeurig mogelijke offerte. Vervolgens wordt er na goedkeuring een plaatsing van het groendak gepland. Voor het groendak maakt EMC Greenroofs enkel gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit. Om uw groendak ook na realisatie in topconditie te houden, zorgt een specialistisch team van EMC Greenroofs voor het onderhoud van uw dak. 

Groendaken - EMC Greenroofs, Ruiselede

Diensten EMC Greenroofs

Een groendak van EMC Greenroofs heeft niet alleen voordelen voor uzelf, maar ook voor uw omgeving. Daarnaast bent u bij EMC Greenroofs verzekerd van service en kwaliteit. U kunt onder andere terecht voor:

  • aanleg van groendaken en daktuinen
  • onderhoud van groendaken en daktuinen
  • een extensief groendak
  • een intensief groendak

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Groendaken - EMC Greenroofs, Ruiselede

Trefwoord
Groendaken, Daktuinen, Aanleg van groendak, Onderhoud van groendak, Aanleg van daktuin, Onderhoud van daktuin, Extensief groendak, Intensief groendak, Greenroof, Gebruiksdaken
Rubriek
Bouwbedrijven, Dakwerken, Groendak installateur
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact