Contact
Naam
H'art
Adres
Aalmoezenijestraat 82
Plaats
Landskouter (Oosterzele)
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

H’art in Landskouter voor uitstekend design maatwerk

Bij H’art in Landskouter kunt u terecht voor uitstekend design maatwerk, de mooiste houten meubels op maat gemaakt, tiny house bouw, eco huis op maat of kuntn u zelfs een tuinkantoor op maat laten maken of een poolhouse op maat laten maken. Ook voor een algemene renovatie aan woningen, het aanleggen van laminaat vloeren of gevelbekleding in hout en het aanleggen van parket vloeren is H’art de plek voor u. H’art bevindt zich aan de Aalmoezenijestraat 82 in Landskouter, Oost-Vlaanderen. Wilt u al langer algemene renovatie aan woningen of houten meubels op maat? Wacht dan niet langer en neem contact op met H’art.

Design maatwerk - H'art, Landskouter (Oosterzele)

Design maatwerk door echte houtkunstenaars

Bij H’art zijn echt houtkunstenaars aan de slag die met veel passie en kunde design maatwerk uitvoeren. Voor specifieke wensen over houten meubels op maat, het aanleggen van laminaat vloeren of een poolhouse op maat laten maken is H’art daarom de plek waar u zo snel mogelijk naartoe moet. De designers van H’art zijn erg kundig in design maatwerk in hout en staal.

Tiny house bouw in Landskouter

Ook voor tiny house bouw bent u van harte welkom in Landskouter. De designers van H’art hebben namelijk ruime ervaringen met tiny house bouw, eco huis op maat, tuinkantoor op maat laten maken en zelfs een poolhouse op maat laten maken. Een tiny house bouw is een klein huis dat zich vaak in de natuur bevindt en vaak door design maatwerk is geconstrueerd. Zo ziet u dan ook vaak een tiny house bouw met een gevelbekleding in hout en is een tiny house bouw vaak de vervanging van de algemene renovatie aan woningen.

Aanleggen van parket vloeren of gevelbekleding

In Landskouter zijn ook experts op het gebied van aanleggen van laminaat vloeren, aanleggen van parket vloeren, houten meubels op maat en gevelbekleding in hout. Verder zijn de designers ook erg kundig in de algemene renovatie aan woningen.

Voor een vrijblijvende prijsofferte, meer informatie of advies over houten meubels op maat, eco huis op maat, algemene renovatie aan woningen of poolhouse op maat laten maken kunt u altijd contact opnemen met de ervaren houtkunstenaars van H’art in Landskouter.

Design maatwerk - H'art, Landskouter (Oosterzele)

Trefwoord
Design maatwerk, Houten meubels op maat, Tiny house bouw, Eco huis op maat, Tuinkantoor op maat laten maken, Poolhouse op maat laten maken, Algemene renovatie aan woningen, Aanleggen van laminaat vloeren, Gevelbekleding in hout, Aanleggen van parket vloeren
Rubriek
Maatwerk, Interieurinrichting, Renovatie, Design
Openingstijden
Ma 09:00 - 20:00 op afspraak
Di 09:00 - 20:00 op afspraak
Wo 09:00 - 20:00 op afspraak
Do 09:00 - 20:00 op afspraak
Vr 09:00 - 20:00 op afspraak
Za 09:00 - 20:00 op afspraak
Zo gesloten
Contact