Logo DDinox - Lendelede
Contact
Naam
DDinox
Adres
Dassonvillelaan 1
Plaats
Lendelede
Provincie
West-Vlaanderen

DDinox, Lendelede

Met passie en jarenlange ervaring in vervaardiging van staal en inox is in 2007 DDinox ontstaan. Kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel.
Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van producten ten behoeve van de inrichting van uw woning. Denkt u hierbij aan deurtrekkers, houtkarren, muurleuningen, balustrades en tafels op maat. Dit alles altijd tegen eerlijke prijzen. Laat graag u wensen horen en wij kunnen direct voor u aan de slag.†

Werkzaamheden DDinox

 • Tafels op maat:
  Onze tafels op maat bestaan uit duurzame materialen. Denk hierbij aan keramiek, afrormosia en composiet.
  Deze tafels worden voor u op maat gemaakt in elke gewenste afwerking. Wij komen graag bij u langs om u wensen te bespreken.

 • Deurkrukken:
  Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het creŽren van deurkrukken. In elke gewenste maat, materiaal of kleur. Stevig van kwaliteit en altijd bestand tegen een stootje.

 • Muurleuningen:
  Bij ons kiest u niet alleen voor kwaliteit. Uitstraling en veiligheid zijn ook erg belangrijk. Door ons maatwerk en keuze in materiaal bent u†gegarandeerd van een veilige muurleuning.

Heeft u nog vragen of wenst u nog aanvullende informatie, neem dan gerust contact met ons op.†


Metaalbouw, Metaalconstructies, Meubelen, Metaaldraaiwerk, Meubelmontage, Deurtrekkers, Houtkarren, Muurleuningen, Ballustrades, Tafel op maat maken, Interieur , Exterieur, Meubels op maat, Design en Tuinmeubels in Lendelede, West-Vlaanderen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.