Contact
Naam
Pleisterwerken Praet Alex
Adres
Doornzeelsestraat 28
Plaats
Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

Pleisterwerken Praet Alex uit Evergem voor kwaliteit tegen een scherpe prijs

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor al uw pleisterwerken? Schakel dan de hulp in van Pleisterwerken Praet Alex uit Evergem. De zaakvoerder heeft ruime ervaring in het vak en gedegen vakkennis, waardoor hij u kan helpen op verschillende vlakken. Hij gaat bijvoorbeeld graag aan de slag met uw plafond witten, plafond sauzen en Gyprocwerken. U kunt rekenen op een strakke afwerking door zijn oog voor detail. Of het nu gaat om verbouw, onderhoud, renovatie of nieuwbouw: u kunt rekenen op Pleisterwerken Praet Alex. Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie door te spreken.

Gyprocwerken op maat

Wilt u de indeling van uw woning eenvoudig aanpassen? Dan bieden Gyprocwerken de ideale oplossing. Pleisterwerken Praet Alex kan op snelle en secure wijze door middel van Gyproc wanden plaatsen. Wanneer u een zolder heeft die op dit moment niet optimaal wordt benut, biedt Gyproc een uitkomst. U kunt bijvoorbeeld van uw zolder een volwaardige (slaap) kamer maken. Gyproc kent veel voordelen. Zo is het vuurbestendig, recyclebaar en beter voor het milieu dan andere soorten pleister. Ook kan het ter plaatse verwerkt worden, waardoor de vakman de klus op efficiënte wijze kan klaren.

Plafond witten of sauzen

Een verkleurd plafond staat niet fris, en is zeer bepalend voor de algemene uitstraling van uw woning. Zelf aan de slag gaan met uw plafond is niet alleen een tijdrovende klus, maar is ook lastig kwalitatief goed uit te voeren zonder geschikte materialen. Kies daarom voor Pleisterwerken Praet Alex uit Evergem: binnen de kortste keren heeft u weer een strak plafond. Na ongeveer 5 jaar is een plafond toe aan een opfrisbeurt. Wanneer u rookt binnenshuis, een lekkage heeft gehad of wanneer de oude verflaag afbladdert, is het aan te raden direct aan de slag te gaan. Zo geeft uw interieur weer een verzorgde indruk en zal uw woningwaarde stijgen.

Dienstverlening Pleisterwerken Praet Alex

U kunt rekenen op een brede dienstverlening, waarbij altijd op een flexibele manier wordt ingespeeld op uw behoeften. Bij Pleisterwerken Praet Alex kunt u onder andere terecht voor:

  • Plafond witten
  • Plafond sauzen
  • Gyprocwerken
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Nieuwbouw
  • Verbouw

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen via het contactformulier. Pleisterwerken Praet Alex neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Trefwoord
Plafond witten, Plafond sauzen, Gyprocwerken, Afwerking, Onderhoud, Renovatie, Nieuwbouw, Verbouw
Rubriek
Stukadoorsbedrijven, pleisterwerken binnen en buiten
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact