Contact
Naam
De Guirlande
Adres
Tervuursesteenweg 44
Plaats
Mechelen
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Voor alle gelegenheden kiest u voor de prachtige boeketten en bloemstukken van De Guirlande in Mechelen Vlaams-Brabant

Voor al uw boeketten, snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten komt u naar de professionele bloemisterij De Guirlande in Mechelen. Deze kunstenaars met bloemen maken adembenemend mooie boeketten voor u. En naast de mooiste boeketten kopen kunt u hier ook terecht voor zeer smaakvol rouwwerk, sprankelend bruidswerk en bruidsboeketten en u heeft een ruime keuze uit geschenkartikelen bloemen, kaarsen en bloemen met wenskaarten. Zoekt u een boeket of interieur item om cadeau te geven? Kom dan zeker langs bij de bloemenwinkel in de buurt en kies uit de speciale kerststukjes, of neem contact op en voor u wordt een prachtig en uniek stuk gemaakt waar u iemand zeer blij mee zal maken. 

De bloemenwinkel in de buurt in Mechelen

De Guirlande is een traditionele én vernieuwende bloemenwinkel. Het team houdt van bloemen, planten en wil u daarmee verwennen. Want als u blij wordt dan krijgt het team daar energie van! Zij doen er alles aan om u van allerlei moois te voorzien originele boeketten, de mooiste binnenplanten en buitenplanten en cadeaus die u graag (niet) weggeeft! Met het team specialisten maken zij boeketten voor alle gelegenheden en met speciale wensen kunt u ook altijd terecht. Of het nu ter inrichting van uw interieur is, of u iemand anders wil verwennen, bij De Guirlande vindt u het. 

Bruidswerken en bruidsboeketten in regio Vlaams-Brabant

Op de mooiste dag van uw leven wilt u uiteraard niets aan het toeval overlaten. Bij De Guirlande kunt u al uw bruidswerken onderbrengen. Het beste resultaat wordt gegarandeerd en niet is te veel gevraagd voor deze mooie dag. Het doel kan zijn het creëren van een totaal concept van uw dag, of een deel hiervan, dit ligt aan uw persoonlijke wensen. Met veel passie worden persoonlijke bloemwerken samengesteld, de volledige aankleding van de locatie verzorgd en alle bloemaangelegenheden omtrent de ceremonie voorbereid. Het team van De Guirlande zorgt dat u geen omkijk hebt of de bloemwerken op de juiste plek staan of de corsages voor gasten klaarstaan. Tot in de puntjes wordt dit alles voor u geregeld met een prachtig resultaat. 

Een pracht en praal aan snijbloemen en boeketten

Kom naar de bloemenwinkel in de buurt en geniet van de pracht en praal in de winkel en/of neem contact op voor een mooi, uniek en passend boeket of bloemstuk voor de regio Mechelen. Bij deze professionele bloemisterij kunt u terecht voor al uw:

  • Mooiste boeketten kopen
  • Snijbloemen
  • Bruidswerk
  • Bruidsboeketten
  • Rouwwerk
  • Binnenplanten en buitenplanten
  • Geschenkartikelen bloemen
  • Bloemen met wenskaarten
  • Kaarsen
  • Speciale kerststukjes

En uiteraard voor alle speciale wensstukken en boeketten. Wij zijn alle feestdagen open van 09:00 - 16:00 uur.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Mooiste boeketten kopen Mechelen, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Mooiste boeketten kopen, Bloemenwinkel in de buurt, Rouwwerk, Bruidswerk, Bruidsboeketten, Binnenplanten en buitenplanten, Geschenkartikelen bloemen, Bloemen met wenskaarten, Speciale kerststukjes, Professionele bloemisterij
Rubriek
Bloemen en planten, Bloemisterij
Openingstijden
Ma 09.30 - 12.00 14.00 - 18.00
Di 09.30 - 12.00 14.00 - 18.00
Wo gesloten
Do 14.00 - 18.00
Vr 09.30 - 12.00 14.00 - 1800
Za 09.30 - 18.00
Zo 09.30 - 13.00
Contact