Contact
Naam
Fleur & Co
Adres
Gemeentestraat 53
Plaats
Lubbeek
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Fleur & Co, Lubbeek

Bent u op zoek naar een vakkundig bloemist? Dan bent u bij zaakvoerster Els Lambrechts van FLEUR & CO uit Lubbeek aan het juiste adres! Met enorm veel passie voor bloemen en haar jarenlange ervaring in haar bloemenwinkel in het centrum van Linden mogen wij wel spreken van een waar bloemspecialist. FLEUR & CO biedt u iedere dag weer verse en gevarieerde bloemen aan en dat recht van de veiling. Verwerkt in sprekende boeketten. Ook vindt u bij ons van FLEUR & CO bloemstukken, een uitgebreid aanbod glaswerk, potterie en leuke hebbedingetjes om elk seizoen uw huis mee aan te kleden of om iemand gelukkig mee te maken.

FLEUR & CO

Werkzaamheden Fleur & Co

  • Assortiment: Wij van FLEUR & CO kijken er enorm naar uit om voor elke speciale gelegenheid in uw leven een mooi boeket of bloemstuk te maken in de door u gewenste kleuren. Graag bespreken wij met u persoonlijk wat uw wensen zijn. Vanuit onze jarenlange ervaring en vakkennis doen wij u graag enkele voorstellen. Hierbij hebben wij steeds oog voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunt u ook bij FLEUR & CO terecht voor boeketten die passen bij elke gelegenheid: eenĀ  verjaardag vieren, iemand beterschap wensen, huwen, een geboorte vieren, afscheid nemen of gewoon een leuke attentie.

Heeft u nog vragen, wenst u meer informatie of wilt u iets bestellen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

FLEUR & CO

Trefwoord
Bloemstukken, Rouwboeketten, Trouwboeketten, Levering aan huis, Verjaardagsboeketten, Cadeaubonnen, Decoratie, Binnenplanten, Buitenplanten, Glaswerk en potterie
Rubriek
Bloemen en planten
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09.30 - 18.30
Wo 09.30 - 18.30
Do 09.30 - 18.30
Vr 09.30 - 18.30
Za 09.30 - 18.00
Zo 09.30 - 12.30
Contact