Logo  Couleur d'Anvers - Stabroek
Contact
Naam
Couleur d'Anvers
Adres
Kleine Molenweg 155
Plaats
Stabroek
Provincie
Antwerpen

Couleur d'Anvers, Stabroek

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf? Dan bent u bij ons van Couleur d’Anvers uit Stabroek aan het juiste adres! Met meer dan 13 jaar ervaring en expertise zijn wij uw ideale partner voor al uw schilderwerken. Of dit nou privé, residentieel of industrieel is. Ook het zandstralen en gevelwerken behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.
Door gebruik te maken van de beste kwaliteitsproducten garanderen wij uw een prachtig eindresultaat wat jaren meegaat. Door te streven naar perfectie stellen wij uw altijd tevreden met resultaat dat ver boven uw verwachting uitsteekt.

Wij hanteren altijd fatsoenlijke en eerlijke prijzen in combinatie met professionele technieken en middelen. Is uw woning toe aan een een nieuw schilderwerk of renovatie zowel binnen en/of buiten klopt u dan aan bij Couleur d’Anvers uit Stabroek. Wij zijn werkzaam van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 16.00. Wij zijn werkzaam in de provincie Antwerpen, bent u buiten de provincie Antwerpen woonachtig dan kunt u ook altijd bij ons terecht.

Diensten

  • Binnen schilderwerken: Voor profesioneel binnenschilderwerk kunt u altijd bij ons terecht. Of het nou gaat om nieuwbouw of renovatie met ons vakmanschap zorgen wij voor de perfecte afwerking.

  • Grote Gebouwen: Ook voor het professioneel spuiten van grote gebouwen en panden kunnen u rekenen op een verbluffend eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft.

  • Zandstralen: Door gebruik te maken van de beste zandstraal technieken kunt u rekenen op een verbluffend autheniek resultaat. Wij zandstralen zowel stenen als houten muren.

  • Buiten- en Gevelschilderwerken: De gevel van uw woning of gebouw wordt altijd gezien als uw visitekaartje. Gevels verdienen altijd extra aandacht doordat deze constant onderhevig zijn aan weersomstandigheden. Met onze expertise wordt uw gevel na uw wens geschilderd en/of gerenoveerd. Wij zorgen ook voor de bezetting van gevels. Uw ramen en deuren of dakgoten worden gedetailleerd aangepakt. Altijd een prachtig resultaat gegarandeerd.

  • Pistool schilderwerken: Wilt u uw project in het geheel schilderen. Dat kan met pistoolschilderwerken. Naast complete schildering kunnen wij met deze techniek ook in delen voor uw schilderen. Heeft uw liever een effect die zorgt dat motieven en oneffenheden worden weggewerkt. Ook dit is mogelijk met pistoolschilderwerken. Door gebruik te maken van de meest hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang plezier heeft.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Schilder Stabroek, Binnenschilder Stabroek, Buitenschilder Stabroek, Behangen Stabroek, Zandstralen Stabroek, Gevelwerken Stabroek, Raamdecoratie Stabroek, Interieurinrichting Stabroek en Industriegebouwen in Stabroek, Antwerpen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.