Contact
Naam
A.S.T.
Adres
Tweekleinewegenstraat 64
Plaats
Heverlee (Leuven)
Provincie
Vlaams-Brabant
Mobiel
E-mail

Social Media

A.S.T. Heverlee (Leuven)

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw schilder, renovatie- en waterdichtingswerken? Dan bent u bij ons van A.S.T aan het juiste adres! Steeds weer staan wij als uw ideale partner voor u klaar. Bij ons staat de klant altijd centraal en denken wij met u mee en voorzien u graag van passend advies. Kijk ook gerust eens op uw gemak rond op onze website!

Werkzaamheden A.S.T

  • Schilderwerken: Wij voeren uw woonideeĆ«n uit en realiseren uw wensen betreft al uw schilderwerken. Met onze jarenlange ervaring en gebruik van kwaliteitsmaterialen zijn wij uw ideale partner. A.S.T. is gespecialiseerd in schilderwerken voor zowel binnen als buiten en dat voor zowel particulieren als industriĆ«le bedrijven, in nieuwbouw en renovatie. Ook kunt u bij ons terecht voor behangwerken, gevelwerken en het onderhoud van ramen en deuren.

  • Waterdichtingswerken: Komt het behang in uw woonkamer naar beneden door een lekkage in de badkamer? Heeft uw dakgoot het begeven? Schakel dan A.S.T en zijn team in! Wij hebben door de jaren heen flink ervaring opgedaan betreft al uw waterdichtingswerken. Ook hebben wij van A.S.T. de nodige kennis op zak in het opstellen van schadedossiers voor verzekeringen.

  • Renovatiewerken: Heeft u meer dan alleen een likje verf nodig voor uw woning of bedrijfspand? Reken dan gerust op A.S.T uit Heeverlee. Wij kunnen al uw renovatiewerken aan. Of het nu om een klein of groot project gaat wij doen al uw: gyprocwerken, vloerbekleding, keuken- en badkamerrenovaties en nog veel meer. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met het kiezen van de materialen en kleuren en onze vakmensen doen de rest. Uiteraard staan wij u graag bij met advies.
Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

A.S.T
Trefwoord
Gyprocwerken, Kleuradvies, Schilderwerken, Vloerbekleding, Waterdichtingswerken, Spuittechnieken, Betonreparaties, Renovatiewerken, Verbouwingswerken, Wandbekleding
Rubriek
Schilderwerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact