Contact
Naam
KM Bouw
Adres
Nieuwstraat 50 bus 2
Plaats
Sint-Niklaas
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

KM Bouw in Sint-Niklaas, uw bouwbedrijf voor schrijnwerken, pleisterwerken en vloeren

Heeft u een renovatie gepland of verbouwplannen? KM Bouw in Sint-Niklaas helpt u op een professionele en vakkundige manier met de realisatie van uw project. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van ramen evenals het plaatsen van deuren. Als ambachtelijk binnen en buiten schrijnwerker, verzorgen wij ook het leggen van parket en laminaat vloeren of het leggen van tegelvloeren. Daarnaast bent u welkom voor al uw binnenpleisterwerk en buitenpleisterwerk.

Creëer meer ruimte in huis 

Misschien heeft u behoefte aan een extra kamer in huis, maar weet u niet exact waar u moet beginnen? Met het plaatsen van een extra tussenwand met deur op bijvoorbeeld uw zolder, creëert u gemakkelijk een nieuwe werkkamer of slaapruimte. Zonder dat u direct grondig moet uitbouwen. Zo kunt u een extra wand met, of zonder, deur ook gebruiken om bijvoorbeeld een walkin-closet te realiseren. Hiermee geeft u uw slaapkamer direct een luxe uitstraling.

Verander het uiterlijk van uw vloer

Is het tijd voor een modernisatie van uw woonkamer of keuken? Met een nieuwe vloer bereikt u een compleet nieuw uiterlijk. Zo zorgt een parketvloer voor een warme sfeer, waarbij laminaat meer eigentijds oogt. Voor een druk huishouden met kinderen en huisdieren, zijn tegelvloeren een uitkomst. Zo zijn modderpootjes en limonadevlekken snel opgeruimd en heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe vloer. Vraagt u eens naar de mogelijkheden bij u thuis, er is een oplossing voor iedereen.

De voordelen van pleisterwerk

Met pleisterwerk worden uw muren weer helemaal als nieuw. Door het aanbrengen van een dunne laag stucwerk, verdwijnen oneffenheden, scheuren en oude vochtplekken. U kunt pleisterwerk binnenshuis toepassen en overschilderen in elke gewenste kleur, of bijvoorbeeld gebruiken als ondergrond voor uw nieuwe behang. Wilt u van die lelijke buitenmuur af? Een laag pleisterwerk doet wonderen. Zo ziet uw woning er aan de buitenkant weer helemaal fris uit.

Diensten KM Bouw Sint-Niklaas

Bij KM Bouw kunt u terecht voor een uitgebreide dienstverlening. Voor grote klussen en kleine karweien staat het bedrijf voor u klaar. U kunt onder andere terecht voor:

  • Plaatsen van ramen
  • Plaatsen van deuren
  • Binnen en buiten schrijnwerker
  • Binnenpleisterwerk
  • Buitenpleisterwerk
  • Leggen van parket en laminaat vloeren
  • Leggen van tegelvloeren

KM Bouw staat voor het leveren van kwaliteit op een deskundige manier. U heeft vast nog vragen over de vele mogelijkheden van onze bouwwerkzaamheden. Of wellicht wenst u een vrijblijvende offerte? Neemt u gerust eens, telefonisch of per email, contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en spreken uw wensen met u door.

44873697_s.jpg - KM Bouw, Sint-Niklaas

Trefwoord
Plaatsen van ramen, Plaatsen van deuren, Binnen en buiten schrijnwerker, Binnenpleisterwerk, Buitenpleisterwerk, Leggen van parket en laminaat vloeren, Leggen van tegelvloeren
Rubriek
Bouwbedrijven, Metselwerken, Aanleg van opritten en terrassen, Pleisterwerken, Badkamerrenovatie
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact