Logo Osteo-Treat - Duffel
Contact
Naam
Osteo-Treat
Adres
Emiel Van Hammestraat 2B
Plaats
Duffel
Provincie
Antwerpen

Osteo-Treat, Duffel

Bent u op zoek naar een vakkundig osteopaat? Dan bent u bij Osteo-Treat uit Duffel aan het juiste adres! Bij Osteo-Treat leggen wij de focus op baby's, peuters, scholieren en pubers. Vanuit mijn specifieke scholing en jarenlange ervaring kan ik u dan ook in heel diverse omstandigheden het juiste advies en de correcte behandeling aanreiken. Dat betekent overigens niet dat ik u als volwassene niet help. Begeleiding tijdens en na de zwangerschap is geen overbodige luxe. Maar ook andere problematieken die bijvoorbeeld te maken hebben met rugklachten of andere moeilijkheden pak ik samen met u aan!

Werkzaamheden Osteo-Treat

  • Kinderen: Osteopathie is een holistische, manuele geneeswijze die aan de hand van het opsporen en behandelen van bewegingsverliezen in het lichaam het zelfgenezend vermogen optimaliseert. A.T. Still is de grondlegger van de osteopathie sedert de 19 de eeuw.

  • Toekomstige mama's: Het kan nuttig zijn om reeds tijdens de zwangerschap een osteopaat te raadplegen. Pijn in de rug en het bekken kan de baby beperken in zijn groei en beweging. Wanneer de bewegingsvrijheid bij de moeder geoptimaliseerd wordt, kunnen veel ongemakken en zwangerschapskwaaltjes verminderen of verdwijnen. En daar zal ook de baby baat bij hebben.

  • Volwassenen: Dagelijks wordt ons lichaam geconfronteerd met lichamelijke en psychische belasting waardoor verschillende klachten ontstaan. In de osteopathie onderzoeken we en behandelen we het lichaam volgens 3 systemen:

  • Het bewegingssysteem met de verschillende botten, spieren en gewrichten
  • Het orgaansysteem met de fascia, de bloedvaten en het lymfestelsel
  • Het cranio-sacraal systeem met schedelbotten, aangezicht, hersenen, zenuwen, vliezen en bekken
Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust contact met mij op!
 
Osteopathie, Osteopathie bij baby's, Osteopathie bij kinderen, Osteopathie bij zwangere vrouwen, Spijsverteringsproblemen, Slaapproblemen, Concentratieproblemen Leerproblemen, Gedragsproblemen, Postnataal herstel na zwangerschap, Reflux en Schedelafplatting

 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.